EXIT Rapido Foot-Skills Trainer XL

Marque : Exit Toys
Produit : EXIT.41.50.15.00
€ 349.00
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

Ontwikkel nog sneller je bal-handling skills met de EXIT Rapido Foot-Skills Trainer.

Détails du produit

Ontwikkel nog sneller je bal-handling skills met de EXIT Rapido Foot-Skills Trainer XL. De EXIT Rapido Foot-Skills Trainer XL bestaat uit de EXIT Rapido Foot-Skills Trainer + een uitbreidingsset. Hierdoor maak je de Foot-Skills Trainer nog groter en daardoor ook geschikter voor volwassenen. Maar dat niet alleen; omdat je meer ruimte hebt is de bal langer onderweg , heb je meer tijd voor een reactie en dus ook ideaal voor beginners.


Van jong tot oud, van beginner tot gevorderden; Train je techniek, met zowel je linker als rechtervoet, razendsnel met coole tiki-takie acties in de EXIT Rapido Foot-Skills Trainer XL! Er zijn natuurlijk altijd voetbal vaardigheden en technieken die je graag wilt verbeteren zodat je deze kunt gaan gebruiken op het veld. Verbeter met de Rapido je spel, nauwkeurigheid en het aannemen en draaien met de bal, maar tegelijkertijd ook:
- je algehele coördinatie
- handelingssnelheid
- automatiseren van bewegingen


Kwaliteit en vorm:
De EXIT Rapido Foot-Skills Trainer XL heeft een 6-hoekige vorm, dus stevig, en bestaat uit een sterk metalen frame welke verzinkt en gecoat is. In het frame zijn 3 boarding elementen verwerkt. De andere 3 elementen bestaan uit een sterk verend Rebounder net waardoor de bal net weer even anders en sneller terugkomt dan wanneer je hem tegen de boarding aan schiet. Dit zorgt voor vele variatiemogelijkheden in de oefeningen.


Training:
- draaien in een kleine ruimte
- links en rechts (twee-benigheid)
- kaatsen en bal-aanname
- en nog veel meer oefeningen!