Libero LiberLight Lamp Voetbaltafel

Marque : Libero Sport
Produit : LIB.LIB.L
€ 199.00
En stock
Délai de livraison: 2 tot 5 werkdagen
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

- Optimale belichting zonder schaduw
- Het speelveld en de tegenstander zijn goed zichtbaar
- Lamp kan niet warm worden
- Past op elke voetbaltafel
- Makkelijk te monteren
- Compact en licht in gewicht
- 120 LED lampjes


Opgelet dit product is enkel de lamp met de nodige accessoires. De afgebeelde voetbaltafel is niet inclusief.

Détails du produit

Deze lamp is gemaakt om op elke voetbaltafel te plaatsen. Door een magneetsysteem is deze makkelijk te monteren of te demonteren.


De lamp kan zoals u kan zien op de afbeelding recht over de goals geplaatst worden of schuin van hoek tot hoek of op elke plaatst daartussen.


Het voordeel van de lamp van hoek tot hoek te plaatsen is dat u een beter zicht hebt op de keeperlijn en de scoreteller is makkelijker bereikbaar.


De Libero Liberlight lamp is te monteren op 2 magneten. Deze 2 magneten worden standaard in het pakket geleverd en deze kan u monteren met dubbelzijdige tape of met schroeven. Het voordeel van de dubbelzijdige tape is dat u het nog kan verwijderen later.


Als de magneten gemonteerd zijn aan de beide kanten dan kan u de lamp erop zetten met behulp van de schoentjes aan het uiteinde.


Standaard wordt dit pakket geleverd met een stroomkabel, zo kan u de lamp gewoon aansluiten via het stopcontact. Libero heeft sinds kort een battery pack ontworpen. Hierdoor kan u gewoon batterijen opladen waardoor u geen stroom constant nodig heeft.


Deze battery pack is los te bestellen in onze webshop.