Riley 12 in 1 Multi Speeltafel Foldy

Marque : Riley
Produit : RILEY.M4B-1F
€ 289.00
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Couleur: Non
Matériel: Non
Short description

De Riley M4B-1 Multi Speeltafel combineert de best verkochte tafelspelen in 1 tafel. Op deze tafel kan je 4 grote en 8 kleine spelletjes spelen. Zo vorm je binnen enkele seconden deze tafel om in een tafeltennistafel, voetbaltafel, airhockeytafel of pooltafel.


- Met elektronische airhockey (puck zweeft echt)
- Inklapbare poten
- Inclusief 4 grote games en 8 kleine
- Wordt geleverd met alle nodige accessoiresAfmetingen: L 119 cm x B 61 cm x H 81 cm
Gewicht: 41 kg

Détails du produit

De Riley M4B-1 Multi Speeltafel Foldy combineert de best verkochte tafelspelen in 1 tafel. Op deze tafel kan je 4 grote en 8 kleine spelletjes spelen. Zo vorm je binnen enkele seconden deze tafel om in een tafeltennistafel, voetbaltafel, airhockeytafel of pooltafel.


Deze tafel heeft inklapbare poten zodat je deze makkelijk kan opbergen.


Een belangrijk verschil met deze multi speeltafel en andere multi speeltafels is de elektronische airhockey. Bij de meeste tafels zit een airhockey optie, maar deze werkt zonder elektronische lucht waardoor de puck niet echt gaat zweven. Bij deze versie is dit wel het geval.


Naast de 4 bovenstaande games worden er ook nog extra spelletjes geleverd zoals schaken, dammen, speelkaarten en nog veel meer.


Bij deze tafel zitten ook alle accessoires om de spelletjes te spelen zoals pucks en pusher voor de airhockey of keus en ballen voor de pooltafel.


Kortom deze multi speeltafel zal zeker voor uren speelplezier zorgen met de hele familie.