Berg Elite 330 Airflow Groen Trampoline + Safety Net Deluxe

Brand: Berg Toys
Product: BERG.37.81.07.01
€ 1,309.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Shape: Round
Short description

- Spring hoger met het nieuwe Airflow springdoek
- Kan in weer en wind blijven staan
- Berg Elite = Topkwaliteit
- Ultrasterke beschermrand = 5 JAAR GARANTIE
- Veilig net met een duidelijke ingang
- Makkelijk te monteren door het kliksysteem
- Breedste rand uit het Berg gamma nl. 400 mm breedte
- Geschikt voor professioneel gebruik
- Twinspring veren zorgen voor een soepele springervaring

Product details

De Berg Elite reeks is geschikt voor professioneel gebruik waardoor deze trampoline kan gebruikt worden in restaurants, scholen, campings maar uiteraard ook gewoon thuis!


Deze trampoline is op dit moment beslist één van de sterkste trampolines op de markt.


De kenmerken van de Berg Elite trampoline zijn:

Airflow springdoek & Twinspring Gold veren


Met TwinSpring en AirFlow spring je lekkerder! Dit komt doordat TwinSpring veren meer wikkelingen hebben en schuin staan. Dit zorgt voor meer veren en een groter springoppervlak. Een AirFlow Springdoek laat 50% meer lucht door, dit zorgt voor minder luchtweerstand tijdens het springen waardoor je lekkerder en hoger springt.


Beschermrand van de beste kwaliteit met luxe glanzende finish!


De beschermrand van de Berg Elite trampolines worden nog steeds met de hand gemaakt. Wanneer u deze rand van dicht bekijkt of even in de handen neemt dan zie je dat dit pure kwaliteit is. Het UV-bestendige materiaal zorgt ervoor dat de rand niet snel kan verbleken van de zon en ook zorgt hij ervoor dat hij minder snel zal slijten dan andere randen. Daardoor heb je ook 5 jaar garantie op deze rand ipv 2 jaar met de andere randen.


Water of regen vormen geen problemen bij Berg Trampolines


Na een regenbui kan je onmiddellijk weer springen. Dit doordat de buizen van de trampoline zowel inwendig als uitwendig gegalvaniseerd zijn. Daarboven is er bovenop de buizen nog een laag zink en een zwarte poedercoat aangebracht. Hierdoor kan de trampoline regen met gemak aan en is deze roestbestendig. De zwarte poten zorgen ook nog voor een extra luxueuze look. De foam in de beschermrand bestaat uit closed-cell-foam materiaal dat geen water opneemt, en de rand beschikt over een waterafvoersysteem.


Extra duurzaam door 8 stiknaden


De veren zijn door middel van speciaal gevormde veerogen aan het springdoek bevestigd en deze zijn maar liefst 8 maal doorgestikt. Dit maakt de trampoline solide, veilig en langer in levensduur. 


Optimaal gebruiksgemak door springbrackets


De springbrackets (kliksysteem) zorgen ervoor dat wanneer de trampoline wordt opgetild, dat de poten er niet uit kunnen vallen. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak bij het opzetten, gebruiken of verplaatsen van de trampoline.


Zeer lange levensduur van het frame


Het frame van de Berg Elite trampolines is ultra sterk. De gegalvaniseerde buizen hebben een diameter van 42 mm en een wanddikte van maar liefst 2 mm. Hierdoor kunnen ze niet roesten of buigen tijdens het springen.

De kenmerken van het Safety Net Deluxe zijn:


Eenvoudige toegang en tóch altijd gesloten tijdens gebruik


De zelfsluitende ingang van het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de ingang niet kan openstaan tijdens dat je aan het springen bent. De spanning op het net en de velcro zorgen ervoor dat het net telkens gaat aansluiten nadat je in- of uit de trampoline stapt.


Optimale stevigheid van het net en tóch optimaal zicht


Een veilig net is stevig, slijtvast en duurzaam. BERG Toys gebruikt een speciaal net dat optimaal zicht van binnen naar buiten én van buiten naar binnen combineert met optimale stevigheid en duurzaamheid.


Eenvoudige, snelle montage en tóch stevig


Dankzij de speciaal ontwikkelde montagebeugels is het opzetten van een safety net op een BERG trampoline eenvoudig. De installatie van een net neemt ongeveer een 30 min. in beslag.


Perfecte bescherming van de palen


Rond de palen van het safety net zit een dikke foam met daarover nog een zwarte hoes. Dit zorgt ervoor dat de kinderen beschermd zijn als ze tegen deze paal zouden springen, en bovendien ziet het er ook zeer mooi uit.


Verschil met dit deluxe net en het safety net comfort


- Het deluxe safety net heeft bovenaan een ring zitten, waardoor het net strakker opgespannen blijft. Bij een comfort net kan het net na verloop van tijd beginnen hangen.


- Het deluxe net is voorzien van een speciale design dop die er voor zorgt dat het net goed op zijn plaats blijft zitten.