Exit Trampoline Silhouette 427 Black + Safety Net

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.12.93.14.00
€ 629.00 (Suggested retail price) € 566.10
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Diameter: 427 cm
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Springs: 80
Vorm: Rond
Garantie frame: 2 jaar
Max. Gebruikers Gewicht: 120 kg
Inhoud Pakket: Trampoline, Veiligheidsnet, Verenhaak
Trampoline Test Gewicht: 600 kg
Geschikt vanaf: 3 jaar
Lengte Veren: 14 cm
Weight: 80
Montagetijd: 90 min
Garantie beschermrand: 2 jaar
Garantie springdoek: 2 jaar
Garantie veren: 2 jaar
Diameter springdoek: 369 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 85 cm
Short description

De EXIT Silhouette Trampoline is een modern en fraai vormgegeven trampoline die prachtig zal staan in uw tuin! Een stoere kwaliteits trampoline met voor aantrekkelijke prijs. Veel waar voor je geld dus!

Product details

De EXIT Silhouette Trampoline is een modern en fraai vormgegeven trampoline die prachtig zal staan in uw tuin! Een stoere kwaliteits trampoline met voor aantrekkelijke prijs. Veel waar voor je geld dus!


Design en veiligheid


Deze EXIT Silhouette trampoline is uitgevoerd in een fraaie mat-­‐zwarte kleur met frisse kleuraccenten. Dit geeft de trampoline een eigentijdse en elegante uitstraling. Bovendien heeft het veiligheidsnet fraaie gebogen staanders en hangt het net er strakgespannen in. Dit zorgt voor een mooie transparante uitstraling en is bovendien extra veilig omdat kinderen niet in het net kunnen blijven hangen. De staanders zijn uitgevoerd met een fraai omhulsel van hoogwaardig gecoat veiligheidsschuim zodat de kans op een botsing met pijnlijke afloop tot een minimum is gereduceerd. De beschermrand heeft een dikte van 20 millimeter over de volledige breedte van 28,5 cm en dekt de veren effectief af. Bovendien wordt de ruimte tussen de afdekrand en de veren veilig afgesloten door een net, zodat de kinderen niet met hun voeten bij de veren kunnen komen. De toegang tot de trampoline wordt afgeschermd door een stevige rits met contrasterende kleur zodat een onverwachte buiteling niet wordt afgesloten met een harde landing buiten het springoppervlak!


Kwaliteit


De trampoline is uitgerust met 14cm lange veren die jaranlang garant staan voor stevige sprongkracht en optimaal springcomfort. Het onderframe van de trampoline is zowel gegalvaniseerd als gepoedercoat, zodat roest geen enkele kans heeft. De afzonderlijke delen van het frame worden onderling vergrendeld met ‘springclips’ zodat ze tijdens het springen niet los van elkaar kunnen komen. Bijkomend voordeel is dat deze constructie ervoor zorgt dat de Silhouette trampolines zeer makkelijk te monteren zijn.


Uiteraard voldoen de EXIT Silhouette trampolines aan de strenge EN71 norm. Veiligheid staat voorop!


Accessoires


Natuurlijk hebben wij voor deze trampolines diverse bijpassende accessoires beschikbaar zoals: Framenet, Afdekhoes, Ladder, handige schoenenzak en Ankerset. De EXIT Silhouette Trampoline is ook verkrijgbaar als ingraafmodel; de EXIT Silhouette Ground.


Dat een mooie én goede trampoline ook helemaal niet duur hoeft te zijn bewijst EXIT met deze stoere Silhouette!