Berg Elite 330 Airflow Groen Trampoline

Marque : Berg Toys
Produit : BERG.37.31.07.00
€ 1,149.00
En stock
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Verzendkosten: Gratis
Forme: Rond
Short description

- Spring hoger met het nieuwe Airflow springdoek
- Kan in weer en wind blijven staan
- Berg Elite = Topkwaliteit
- Ultrasterke beschermrand = 5 JAAR GARANTIE
- Makkelijk te monteren door het kliksysteem
- Breedste rand uit het Berg gamma nl. 400 mm breedte
- Geschikt voor professioneel gebruik
- Twinspring veren zorgen voor een soepele springervaring

Détails du produit

De Berg Elite reeks is geschikt voor professioneel gebruik waardoor deze trampoline kan gebruikt worden in restaurants, scholen, campings maar uiteraard ook gewoon thuis!


Deze trampoline is op dit moment beslist één van de sterkste trampolines op de markt.


De kenmerken van de Berg Elite trampoline zijn:

Airflow springdoek & Twinspring Gold veren


Met TwinSpring en AirFlow spring je lekkerder! Dit komt doordat TwinSpring veren meer wikkelingen hebben en schuin staan. Dit zorgt voor meer veren en een groter springoppervlak. Een AirFlow Springdoek laat 50% meer lucht door, dit zorgt voor minder luchtweerstand tijdens het springen waardoor je lekkerder en hoger springt.


Beschermrand van de beste kwaliteit met luxe glanzende finish!


De beschermrand van de Berg Elite trampolines worden nog steeds met de hand gemaakt. Wanneer u deze rand van dicht bekijkt of even in de handen neemt dan zie je dat dit pure kwaliteit is. Het UV-bestendige materiaal zorgt ervoor dat de rand niet snel kan verbleken van de zon en ook zorgt hij ervoor dat hij minder snel zal slijten dan andere randen. Daardoor heb je ook 5 jaar garantie op deze rand ipv 2 jaar met de andere randen.


Water of regen vormen geen problemen bij Berg Trampolines


Na een regenbui kan je onmiddellijk weer springen. Dit doordat de buizen van de trampoline zowel inwendig als uitwendig gegalvaniseerd zijn. Daarboven is er bovenop de buizen nog een laag zink en een zwarte poedercoat aangebracht. Hierdoor kan de trampoline regen met gemak aan en is deze roestbestendig. De zwarte poten zorgen ook nog voor een extra luxueuze look. De foam in de beschermrand bestaat uit closed-cell-foam materiaal dat geen water opneemt, en de rand beschikt over een waterafvoersysteem.


Extra duurzaam door 8 stiknaden


De veren zijn door middel van speciaal gevormde veerogen aan het springdoek bevestigd en deze zijn maar liefst 8 maal doorgestikt. Dit maakt de trampoline solide, veilig en langer in levensduur. 


Optimaal gebruiksgemak door springbrackets


De springbrackets (kliksysteem) zorgen ervoor dat wanneer de trampoline wordt opgetild, dat de poten er niet uit kunnen vallen. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak bij het opzetten, gebruiken of verplaatsen van de trampoline.


Zeer lange levensduur van het frame


Het frame van de Berg Elite trampolines is ultra sterk. De gegalvaniseerde buizen hebben een diameter van 42 mm en een wanddikte van maar liefst 2 mm. Hierdoor kunnen ze niet roesten of buigen tijdens het springen.