Top Table Lexor Pooltafel X-treme II Pro Black RVS 8FT

Merk: TopTable
Product: TT.PC0111-PR
€ 2,818.99
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen

Installatie gelijkvloers pooltafel? *

Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Kleur: Zwart
Materiaal: Nee
In het kort

De ultieme wedstrijd pooltafel is op een nog hoger niveau gebracht met de nieuwe 45graden pocket plates! Pooltafel is in zijdeglans zwart met rvs-kleur metaal delen.

Productbeschrijving

De ultieme wedstrijd pooltafel is op een nog hoger niveau gebracht met de nieuwe 45graden pocket plates! Pooltafel is in zijdeglans zwart met rvs-kleur metaal delen. Uitgevoerd met 3-delige UFS leisteen (Ultra Flat Surface) van 25mm dik, 45 graden heavy duty pocket plates met zwaar rubberen molded EPBF size pockets (verzonken boutjes, dus laat niet los en beschadigd de ballen niet). Banden zijn van zwaar massief hardhout en bekleed met sterke formica en aan de zijkant voorzien van een metalen lijst, HDF zijkappen met zwaar metalen corners, massieve poten voorzien met leg connectors voor extra stabiliteit en luxe precisie levelers. Deze professionele pooltafel voldoet aan alle hoge eisen die aan een wedstrijd tafel gesteld kunnen worden.


Standaard uitgevoerd met een "Lexor Pro" pool laken in de kleur "Tournement bleu" (zie afbeelding), afwijkende kleuren zijn mogelijk tegen meerprijs.


Specificaties:

Speelmaat: 112x224cm
Buitenmaat: 140x252cm
Gewicht: 386kg