Garantie- en Dienst-na-verkoopafdeling van Belomax

Welkom bij de Garantie- en Dienst-na-verkoopafdeling van Belomax.be, waar we altijd paraat staan om u snel en efficiënt te helpen.

Heeft u onlangs een product aangeschaft via onze website en ondervindt u een defect of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Dienst-na-verkoop. U kunt ons bereiken via e-mail [email protected] of telefonisch via +32 3 336 31 60. Ons team van deskundigen staat klaar om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Indien het gaat om een vervangend of ontbrekend onderdeel bij de levering, wordt dit direct verzonden na uw melding.

Voor het indienen van een klacht of vraag vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. Gelieve zoveel mogelijk foto's, beschrijvingen en de factuur toe te voegen aan uw bericht. Hoe meer informatie wij ontvangen in uw eerste e-mail, hoe sneller en efficiënter wij uw klacht kunnen behandelen en oplossen. Sommige fabrikanten vereisen bijvoorbeeld foto's als onderdeel van onze garantieaanvraag, zodat zij precies weten om welk onderdeel het gaat.

Heeft u een dringende vraag of behoefte aan ondersteuning bij de installatie van een product? Aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met onze Klantenservice op het telefoonnummer +32 3 336 31 60. Ons team staat klaar om u snel te assisteren.