Stella Voetbaltafel Home Wit

Merk: Stella
Product: STELLA.HOME.WIT
€ 1,349.00
Op voorraad
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
In het kort

De Stella voetbaltafel Home is in vele opzichten uniek. Zo heeft deze tafel telescopische stangen met aluminium poppen en krijg je maar liefst 2 generaties garantie op de tafel.

- Houten kabinet
- Telescopische stangen (dia 16 mm)
- Vinyl speelveld
- Aluminium zwarte en grijze poppen
- Ergonomische rechte handvaten
- Wordt geleverd met 5 kurken balletjes
- Strak design

Productbeschrijving

De Stella Voetbaltafel Home is de ideale tafel voor thuisgebruik en voor intensief gebruik. Deze tafel is voorzien van alle opties die u ook zal terugvinden op de professionele tafels.


De poppen zijn gemaakt uit aluminium en worden nog met de hand geschilderd in Frankrijk. Leuk om te weten is dat je met deze poppen ook met het hoofd kan spelen, zo kan je de speler gaan draaien en vervolgens scoren!


Het speelveld is gemaakt uit vinyl voor een optimale balcontrole en de telescopische stangen zorgen voor een extra veiligheid tijdens het spel en gaan ook jaren mee.


Tussen de spelers en het houten kabinet zitten er rubbers om de tafel te beschermen tegen beschadigingen. De goals zijn gemaakt uit stainless steel.


Op deze tafel heeft u geen enkele jaren garantie maar 2 generaties garantie. Hiermee toont Stella aan dat zij zeer kwalitatieve tafels leveren aan een zeer goede prijs.


De tafel wordt voor 90% gemonteerd geleverd. U hoeft enkel de poten nog te bevestigen.