EXIT Elegant inground trampoline 214x366cm met Economy veiligheidsnet - zwart

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.09.30.72.00
€ 869.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

EXIT Elegant inground trampoline 214x366cm met Economy veiligheidsnet - zwart

De EXIT Elegant inground trampoline met Economy veiligheidsnet is een rechthoekige ingraaftrampoline van goede kwaliteit met een grijze beschermrand en een zwarte rok. Deze trampoline graaf je deels in de grond, wat niet alleen extra veilig is maar ook mooi oogt in de tuin.

Product details

EXIT Elegant inground trampoline 214x366cm met Economy veiligheidsnet - zwart

De EXIT Elegant inground trampoline met Economy veiligheidsnet is een rechthoekige ingraaftrampoline van goede kwaliteit met een grijze beschermrand en een zwarte rok. Deze trampoline graaf je deels in de grond, wat niet alleen extra veilig is maar ook mooi oogt in de tuin. De Elegant inground trampolines met Economy veiligheidsnet zijn veilig, mooi en eenvoudig op te bouwen!

Ook aan duurzaamheid is bij de EXIT Elegant trampolines gedacht. Het frame is gegalvaniseerd en daarna gepoedercoat, zodat roest geen kans maakt. De trampoline is voorzien van dubbel conische veren die 17,7 cm lang zijn. En de goede bounce - dus een mooie sprong - en een zachte landing zorgen voor een prettig springcomfort. De zwarte rok kan met een ritssluiting snel aan de beschermrand worden bevestigd. En de beschermrand is stevig en voorzien van een speciaal door EXIT Toys ontwikkeld Foot Protection System (FPS) zodat je nooit met je voet tussen de veren kunt komen tijdens het trampolinespringen.

Bij de EXIT Elegant inground trampolines wordt een veiligheidsnet geleverd. Het Economy veiligheidsnet heeft een kindvriendelijke ingang door de overlappende deur en biedt éxtra bescherming, omdat de inground trampoline al laag aan de grond staat. En kom je door een wilde sprong in het veiligheidsnet terecht? Dan zorgt de dikke schuimlaag om de palen van het veiligheidsnet ervoor dat je je niet zult bezeren. De Elegant inground trampoline is voorzien van alle gemakken voor urenlang springplezier!

Standaard inbegrepen

  • Springmat
  • Grijze beschermrand met zwarte rok
  • 76 gegalvaniseerde veren van 17,7 cm
  • 8 metalen poten
  • Economy veiligheidsnet met overlappende deur
  • Verenhaak
  • Handleiding