Cornilleau Sport 300X Tafeltennistafel Blauw

Marque : Cornilleau
Produit : COR.115102
€ 619.00
En stock
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

STABIEL OP ZIJN POTEN

Het robuuste ontwerp en de stabiliteit van de 300X-tafel kunnen onmiddellijk worden gewaardeerd. Maar dit zijn niet de enige voordelen. Het speeloppervlak biedt een uitstekende rebound om spelers op alle niveaus te verrassen. De 300X-tafel kan zich aanpassen aan licht oneffen terrein met zijn verstelbare poten, terwijl het centrale vergrendelings- / ontgrendelingssysteem en twee remmen zorgen voor een hoog niveau van veiligheid.

Détails du produit

Functies en ergonomie

Puntentellers

Wie zal de eerste zijn die elf punten behaalt en het spel wint? Nu kent iedereen de score - zonder plaats voor valsspelers! Als je ze liever niet gebruikt, bijvoorbeeld als je roterend tafeltennis speelt, klap je ze gewoon weg onder de tafel.

Intrekbaar en door spanning verstelbaar net

Zodra u uw tafel heeft geopend, vouwen de netpalen uit en vallen ze op hun plaats. Het is snel en gemakkelijk om te controleren of uw tafeltennisnet nog perfect aansluit. Scherp en nauwkeurig, het zal na verloop van tijd niet slap worden.

Bal- en racketopslag

De 300X heeft een aantal handige opslagfuncties. U kunt uw rackets en ballen aan de zijkanten van de tafel opbergen. Start een spel wanneer je maar wilt - je hoeft niet op zoek te gaan naar ballen.

Uiterst eenvoudige verstelbare voeten

De 300X tafel is uitgerust met een innovatief systeem waardoor de poten gemakkelijk te verstellen zijn. Draai gewoon aan de draaiknop om uw tafel op het juiste niveau te zetten - geen inspanning vereist! De tafel hoeft niet te worden opgetild, omdat het mechanisme niet rechtstreeks aan de voet is bevestigd of in direct contact met de vloer staat. Simpel en effectief.

Speelervaring

Goede rebound-kwaliteit:

Met zijn 5 mm dikke speeloppervlak van harslaminaat biedt de 300X-tafel je rebound-kwaliteit die perfect is voor dagelijks gebruik. Of je nu graag met vrienden of familie speelt, dit is een tafel die zowel geschikt is voor beginners als voor meer ervaren spelers.

Antireflectiecoating

Om aan de top van je spel te spelen, moet je ervoor zorgen dat je in de zon kunt spelen zonder verblind te worden. De SOFTMAT-afwerking die op de 300X-tafel is aangebracht, vermindert de intensiteit van de zonnestralen drievoudig in vergelijking met een niet-gecoate tafel.

Draaivoetjes

Niet alle tuinen zijn perfect vlak, maar uw tafeltennistafel moet een vlak speeloppervlak hebben. Met zijn draaibare kussentjes aan de onderkant van de voeten past de 300X zich aan elk type vloer aan. Zet uw tafel neer waar u maar wilt, zonder de kwaliteit van uw spel in gevaar te brengen. Gazon, aarde, grind, zand - wat het terrein ook is, uw tafel weet hoe hij ermee om moet gaan!

Een breed frame om het paneel recht te houden

Het frame is de metalen structuur die het speeloppervlak ondersteunt. Hogere frames zorgen ervoor dat uw paneel langer plat blijft. Het 300X-frame is, net als dat van alle buitentafels van Cornilleau, gemaakt van aluzink, een corrosiebestendige legering van staal, aluminium en zink, bekend om zijn extreme stevigheid. Met een hoogte van 50 mm heeft de 300X tafel een breed frame voor een onberispelijke houvast.

Veiligheid en duurzaamheid

Ultra-duurzame materialen

Het tafelblad van massief laminaat is ontworpen om zelfs de zwaarste tests te doorstaan. Zware regen, sneeuw, extreme hitte - het blijft hetzelfde, ongeacht het weer. Het staat zelfs zijn mannetje als het ruw wordt behandeld - racketslagen en andere schokken zullen hun sporen niet achterlaten. Alle metalen die in de 300X-tafel worden gebruikt, hebben een anticorrosiecoating gekregen en zijn geselecteerd op hun weerstand. Het is geen toeval dat de 300X, net als al onze buitentafels, 10 jaar garantie heeft.

Een uniek sluitsysteem

De 300X-tafel heeft 16 vergrendelingspunten. Hij blijft perfect op zijn plaats, zowel in de speel- als opbergstand. Dit gepatenteerde systeem biedt een eersteklas veiligheid. De 300X is eenvoudig in en uit te klappen met zijn gemakkelijk toegankelijke handgreep en heeft een extra ingebouwde veiligheidsfunctie: hij blokkeert in een hoek van 65 graden als de handgreep niet langer wordt vastgehouden terwijl de tafel wordt uitgevouwen.

Een compacte tafel - minder bulk, meer veiligheid

Het door Cornilleau ontworpen COMPACT TECHNOLOGY®-vouwsysteem verkleint het risico dat de tafel uit balans raakt. Het voorkomt ook dat kinderen in de opbergstand tussen de panelen sluipen en maakt het openen en sluiten van uw tafel gemakkelijker. Eenmaal opgevouwen heeft het het dubbele voordeel dat het minder omvangrijk is dan een standaardtafel en gemakkelijker te hanteren is.

Twee remmen

Zelfs op een helling blijft je tafel staan ​​terwijl je speelt en opgevouwen in de opbergstand. Wanneer u de twee remmen op de 300X-tafel activeert, kunt u erop vertrouwen dat hij geen centimeter zal wijken.

Wendbaarheid

Extra grote dubbele wielen

Verplaats uw tafel waar u maar wilt en neem uw spel mee naar ongezien terrein. De extra grote dubbele wielen van Cornilleau-tafels bieden tal van voordelen. Ze overwinnen gemakkelijk obstakels, verplaatsen zich soepel over elk type terrein en zijn uitzonderlijk wendbaar, gemakkelijk te manoeuvreren en stabiel in bepaalde lastige situaties, zoals het omdraaien van een krappe hoek om de ideale plek voor het opzetten van uw tafel te bereiken.