Buffalo Tafeltennistafel Indoor Nordic

Merk: Buffalo
Product: BUF.7050.003
€ 339.00
Op voorraad

Heeft u graag dat wij deze tafel op voorhand voor u monteren? *

Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
In het kort

- Onderscheidend design
- Beschermende lijsten en sidebar
- Versterkt frame
- Zelf-train-functie
- Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
- Verrijdbaar en compact opklapbaar
- Afm. opgesteld: 274x184x76 cm (lbh)
- Opgeklapt: 74x184x155 cm (lbh)
- Gewicht: 72 Kg
- 100 % kwaliteitsgarantie

Productbeschrijving

De Nordic Indoor tafel van Buffalo is een stevige kwaliteit tafeltennistafel in wedstrijdformaat, gegoten in een prachtig design. De Nordic is uitgerust met strakke witte bladlijsten voor extra stevigheid en bescherming van de bladranden, en extra dwarsverbindingen in het frame met witte coating. Daarbij is de Nordic afgewerkt met een witte sidebar met groot Buffalo logo en industriële elementen.


Eenvoudig opklapbaar en verrijdbaar, hoeft deze tafel niet permanent opgesteld te zijn. Handig in geval van beperkte ruimte. Indien opgesteld moet u ongeveer rekening houden met een vrije speelruimte van minimaal 3 bij 5 meter om fijn te kunnen spelen.


Voorzien van grote dubbele zwenkwielen met rubber coating, bal- en bathouders aan beide kanten, en compact onderstel (ruimtebesparing).


Geleverd inclusief net (Club EN Stationary), en exclusief bats en ballen. Bats en ballen zijn afzonderlijk verkrijgbaar op onze site.


Tafeltennis is de perfecte combinatie van sport en spel. Een spelletje tafeltennis is op en top plezier, en ondertussen ben jij of je kind heel actief bezig!