Cornilleau Competition 540 ITTF Indoor Tafeltennistafel

Merk: Cornilleau
Product: COR.115600
€ 949.00
Op voorraad
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
In het kort

De Cornilleau 540 Competitie Tafeltennistafel is beslist één van onze best verkochte indoor tafeltennistafels. Doordat de Cornilleau 540 een stevig speelveld uit MDF heeft met een dikte van 22 mm is de rebound of het botsen van het balletje super goed. Hierdoor is deze tafel geschikt voor thuisspelers of competitiespelers.


- Competitie tafetennistafel
- Geschikt voor indoor gebruik
- Blad van 22 mm dikte = uitstekende effecten
- Framedikte 50 mm
- Verstelbare poten met dia 70 mm

- Stevige wielen met rem
- Stalen onderstel voor een optimale stevigheid
- Inklapbaar net zodat u de tafel makkelijk kan opbergen
- Voldoet aan de normen voor spelers met een handicap
- ITTF Goedgekeurd
- Gemaakt in Frankrijk
- Speelveld uit MDF met een uitstekende rebound
- Deze tafel kan je ook gebruiken om alleen te spelen

Montageservice - Jouw tafeltennistafel op voorhand laten monteren? Klik hier voor meer info.

Productbeschrijving

De Cornilleau 540 Competition ITTF heeft met zijn SKILTOP afwerking, DSI sluitsysteem en zijn Compact Technology opbergsysteem alles in huis om hoogst professioneel te zijn. Concentratie, afwerking en beheersing zijn de sleutelwoorden bij de Cornilleau 540 Competition Indoor. Met zijn 22 mm dik speelblad, zorgt deze tafel voor een perfecte rebound en is zij klaar om spins op te vangen van uw team in clubverband of elders.


Deze tafel is gecertifieerd als competitietafel voor ervaren spelers. Daardoor is deze ook goedgekeurd door de ITTF voor competitie gebruik of voor thuisspelers die op zoek zijn naar topkwaliteit.


Speelblad is vervaardigd uit 22 mm MDF


Indoor tafels worden steeds met een speelveld uit MDF gemaakt. Dit zorgt voor een goede rebound van het balletje en voor een goede stevigheid van het blad. Een tafel met MDF blad mag je wel niet buiten laten staan omdat dit vocht kan opnemen.


Oefen alvast enkele ballen want op deze tafel kan je ook alleen spelen


Je kan één tafelblad omhoog laten staan waardoor je alvast zelf enkele ballen kan spelen alvorens je begint met je wedstrijd.


Framedikte van 50 mm uit AluZink


Het frame onder het speelblad is gemaakt uit een combinatie van staal, aluminium en zink. Hierdoor is het frame utlrasterk.


Rechte stalen standbenen met verstelbare poten


De poten zijn gemaakt uit staal om zo een optimale stevigheid te garanderen. Een oneffen ondergrond is ook geen probleem met deze tafel want alle 4 de poten zijn apart regelbaar.


Net is verstelbaar in hoogte en in spanning


Hierdoor zal jouw net altijd strak aangespannen blijven en op de goede hoogte afgesteld staan.


DSI sluitsysteem zorgt voor optimale veiligheid bij kinderen en voor het makkelijk openen of sluiten van de tafel


Een tafeltennistafel moet ook makkelijk te bedienen zijn door kinderen maar het moet veilig zijn. Daarom heeft Cornilleau het DSI sluitsysteem op de markt gebracht. Hierdoor kan je de tafel makkelijk openen of sluiten door aan een hendel te trekken centraal onder het speelveld. Hierdoor zal de tafel geleidelijk openen en kan ze niet in één slag naar beneden vallen.


Dubbele wielen voor een makkelijk transport


De dubbele wielen zorgen ervoor dat je de tafel makkelijk kan verplaatsen. De wielen hebben een diameter van 150 mm en zijn voorzien van remmen. De wielen zijn geschikt voor gebruik op delicate vloeren zoals die in sporthallen.


Optimale stabiliteit tijdens het spel door de 4 remmen


Aan elke zijde van de tafel is een rem voorzien. Dit heeft als voordeel dat de tafel tijdens het spel stabiel staat maar ook dat de tafel minder snel kan gaan rollen.


Voldoet aan de normen voor spelers met een handicap


Garantie van de
tafel


Alle onderdelen van deze tafel zijn behandeld tegen roest en de witte lijnen op het speelblad zijn speciaal aangebracht waardoor ze niet kunnen verbleken of verdwijnen. In totaal heb je maar liefst 10 jaar garantie op het speelblad en 3 jaar garantie op het geheel.


Gewicht en afmetingen van de tafel


De tafel heeft een gewicht van 97 kg en heeft een afmeting van L 161 cm x B 74 cm x H 155,5 cm wanneer je deze opbergt. Tijdens het spel heeft deze een afmeting van L 274 cm x B 152,5 cm x H 76 cm wat ook de officiële afmetingen zijn bij tafeltennistafels.