Cornilleau Nexeo X90 Carbon Outdoor Tafeltennisbat

Merk: Cornilleau
Product: COR.459600
€ 32.50
Op voorraad
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: 5,99
In het kort

De Cornilleau Nexeo X90 tafeltennis bat zorgt voor een subliem spel. Deze bat kan u ook na het spel gewoon buiten laten liggen.

- Waterdichte tafeltennis bat
- Binnenkant gemaakt uit carbon, extra sterk
- Kan tegen een stootje = shockresistant
- Gevormde handgreep
- Gemaakt uit composiet

Productbeschrijving

Deze Cornilleau Nexeo X90 Carbon tafeltennisbat is op dit moment het nieuwe neusje van de zalm binnen de tafeltennisbats. Deze bat verschilt in vele opzichten van de andere bats.


Zo heeft deze tafeltennisbat een andere rubber uit composiet. Wat ook direct opvalt is dat deze rubber niet geperforeerd is en dat men een vlak speeloppervlak heeft.


Van deze bat bestaat nog een jongere broer namelijk de X70. Het verschil tussen deze bat en de X90 is dat men bij deze bat gebruik heeft gemaakt van carbon aan de binnenkant. Hierdoor weegt de tafeltennis bat niet meer, maar is hij wel sterker en kan men dus meer druk zetten.


U kan deze bat zonder enig probleem buiten laten liggen, want hij is getest op alle mogelijke weersomstandigheden. Regen, hagel, hevige zon en ga zo maar door. Dit alles is geen probleem.


Het handvat is zo gevormd dat men een perfecte grip heeft. Dikwijls zijn handvaten gewoon recht, bij deze bat is het handvat naar het hand gevormd.


Deze tafeltennisbat is schokbestendig, u kan hem zonder problemen buiten laten liggen in de regen. Tevens is deze bat vervaardigd in Frankrijk in samenspraak met Cornilleau en Michelin. Het beleg (rubber) op de bat is van Michelin rubber en is zeer goed vastgemaakt aan de bat zodat dit niet kan loskomen van de bat.


Speed X90


Zijn dynamische spons verzekert snelheid.


Stevigheid en Duurzaamheid


Gemaakt uit sterk composiet materiaal. De X90 is weerbestendig en shockbestendig.


Precisie en Spin


Zijn innovatieve laag schuimpolymeer verzekerd een perfecte return of spin.


Comfort


Het Nexeo handvat zorgt voor een optimale grip door zijn ergonomische handvat.


Carbonversterking


Bij deze bat maakt men gebruik van carbon aan de binnenkant. Hierdoor weegt de tafeltennis bat niet meer, maar is hij wel sterker en kan men dus meer druk zetten.

Materiaal Composiet
Snelheid 9
Spineffect 8,5
Controle 7,5
Rubber Schuimpolymeer, Carbonversterking