EXIT Wood zwembad 540x250x100cm met filterpomp - bruin

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.30.12.53.10
€ 799.00 (Adviesprijs) € 599.00
Op voorraad
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
Vorm: Rechthoek
In het kort

EXIT Wood zwembad 540x250x100cm met filterpomp - bruin

- Met cartridge filterpomp
- Voor 9 Personen
- Uniek Design
- Ultrasterk Frame
- Duurzame Afwerking

Productbeschrijving

EXIT Wood zwembad 540x250x100cm met filterpomp - bruin

Het EXIT Wood zwembad 540 x 250 x 100 cm is een rechthoekig frame zwembad met houtlook. Dit grote zwembad is standaard voorzien van een filterpomp en een zwembadtrap, waarmee je veilig het zwembad in en uit kunt stappen. Wil je een sterk, hoogwaardig en tegelijkertijd mooi frame zwembad kopen waar je met de hele familie in past? Kies dan voor dit grote zwembad van EXIT Toys!

Een frisse duik in je zwembad!

Het Wood zwembad heeft een modern en stoer houtpatroon op de zijkant en is daarmee een échte blikvanger in de tuin. De binnenzijde van het zwembad is blauw, voor het frisse zwembadgevoel en is geschikt voor maar liefst negen personen. Het EXIT zwembad is uitgevoerd met sterke 3-laags wanden, van PVC en polyester. De meegeleverde filterpomp houdt het water fris en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan. De filterpomp kan eenvoudig aan het zwembad worden gemonteerd en door middel van filtercartridges wordt het water ververst.

Stabiel en sterk!

Het frame zwembad is niet alleen uniek, maar ook stabiel en sterk. Het stalen zwarte frame van het zwembad is extra dik met een diameter van 50 mm en de frame-poten zorgen voor optimale stabiliteit, zodat het zwembad altijd stevig blijft staan. Natuurlijk is er ook aan duurzaamheid gedacht: het zwarte frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt. Het Duplex Coating Systeem noemen we dat bij EXIT Toys. Tijd voor een frisse duik in je eigen EXIT zwembad in de tuin!

Standaard inbegrepen

- Zwart stalen zwembadframe 540 x 250 x 100 cm
- Bruine liner met stoer houtpatroon
- Inclusief filterpomp met cartridge
- Inclusief trapje Inclusief liner reparatieset
- Handleiding framebad
- Handleiding pomp
- Handleiding ladder

EXIT tip: voor extra reiniging wordt het gebruik van chloortabletten aanbevolen.