Garlando Pro Champion Wedstrijdtafel Voetbaltafel

Merk: Garlando
Product: GAR.20109
€ 1,019.00
Op voorraad

Installatie voetbaltafel *

Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
In het kort

- Gegoten poppen = onverwoestbaar
- Prachtig kleurcontrast zwart/grijs
- Speelveld uit glas
- Doorlopende stangen met een dia van 16 mm
- 25 mm wanddikte
- Garlando staat garant voor kwaliteit
- Inclusief 3 speed balletjes.

Productbeschrijving

De Garlando Pro Champion is één van de wedstrijdtafels van Garlando.


Zoals de naam zelf laat vermoeden is dit een tafel voor echte kampioenen. Maar wie graag top kwaliteit in huis of in een bedrijfskantine haalt, zal in deze tafel zeker alles terugvinden wat men zoekt.


De Pro Champion tafelvoetbal tafel is uitgerust met prachtige grijs en zwarte wanden met een dikte van 25 mm. De speelplaat is uit gezandstraald glas wat voor het betere baleffect zorgt.


De stangen hebben een doorsnede van 16 mm en zijn behandeld tegen het roesten. Deze stangen lopen in nylon geleiders met daarin kogellagers. Bij de recreatieve voetbaltafels zal u bumpers aan het uiteinde van de stangen terugvinden die bestaan uit metalen veren. Bij deze professionele tafels bestaan de bumpers uit rubber voor een hoger comfort.


De poten zijn ook bij deze tafel voorzien van stelpoten. Zo kan u naargelang de grote van iedere speler, de hoogte snel instellen.


Ook de handvaten van deze tafel zijn speciaal. De grip is zodanig ingesteld dat u geen enkele bal meer laat voorbij gaan.


Doordat deze tafels ITSF (International Table Soccer Federation) goedgekeurd zijn, stralen zij reeds de kwaliteit uit. Elke tafel in de champion reeks is ook voorzien met het ITSF logo.


Bij de champion tafels krijgt u er steeds 3 speed balletjes bijgeleverd.Deze tafel is bijna volledig gemonteerd. Enkel de poppen, stangen en poten dient u nog te monteren. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u doen. Contacteer onze klantendienst indien u hierover meer informatie wenst.