Salta Premium Black Edition Combo 427 cm

Merk: Salta
Product: SALTA.556
€ 729.00
Op voorraad
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
Vorm: Rond
In het kort

De Salta Premium Black Edition is één van onze bestverkochte modellen op dit moment. Deze trampoline ziet er niet alleen strak en stijlvol uit, maar heeft ook een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze trampoline beschikt over conische goldspring veren waardoor de trampoline soepel zal springen.


- Zwarte design beschermrand
- Frame dubbelzijdig gegalvaniseerd en gepoedercoat aan buitenkant
- Soepel springcomfort door Goldspring veren
- UV-bestendig veiligheidsnet

Productbeschrijving

De Salta Premium Black Edition is één van onze bestverkochte modellen op dit moment. Deze trampoline ziet er niet alleen strak en stijlvol uit, maar heeft ook een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze trampoline beschikt over conische Goldspring veren waardoor de trampoline soepel zal springen.
Het frame van de Salta trampoline is dubbelzijdig gegalvaniseerd en aan de buitenkant gepoedercoat. Hierdoor is het frame duurzaam en roestbestendig.


Sterk en gemakkelijk te monteren frame


Het frame is gemakkelijk te monteren doordat het over een kliksysteem beschikt. Hierdoor komen er weinig schroeven aan te pas. De buizen hebben een diameter van 38.1mm en een wanddikte van 1.5mm waardoor je er zeker van mag zijn dat je op een stevige trampoline zal springen.


Soepel springcomfort door Goldspring verenDe veren van de Salta Premium Black Edition trampoline zijn conisch van vorm waardoor ze de energie gaan opslaan en opnieuw vrijgeven tijdens het springen. Hierdoor springt deze trampoline beter dan een trampoline met rechte veren. De veren hebben een lengte van 21cm.


Springdoek made in USA


Het springdoek is gemaakt van een zacht USA permatron polypropyleen, wat je toelaat hoge sprongen te maken. Het doek is ook zodanig gewoven dat het een kleine hoeveelheid water doorlaat als het regent.


Zwarte design beschermrand


De beschermrand van de Salta Premium Black Edition heeft een mooi design en beschikt over een brede en lange rok.


UV-bestendig veiligheidsnet


Dit veiligheidsnet beschikt over kleine mazen en is UV-bestendig waardoor de kinderen minder blootgesteld worden aan zonnestralen tijdens het springen. De palen van het veiligheidsnet zijn omgeven door een extra dikke bescherming.


Inhoud van de verpakking


- Frame met poten
- Springmat
- Beschermrand
- Veiligheidsnet
- Veren
- Verenspanner
- Inbussleutel
- Veiligheidsinstructies
- Handleiding