Voetbaltafel TopTable Big Black Carbon

Merk: TopTable
Product: TT.VC0200
€ 369.90
Op voorraad
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
In het kort

Stoere zware voetbaltafel met een forse body en 4 stevige poten welke met een metalen buis zijn verstevigd.

Productbeschrijving

TOPPER! Stoere zware voetbaltafel met een forse body en 4 stevige poten welke met een metalen buis zijn verstevigd. Deze zijn voorzien van chromen stel poten om vlak te zetten en/of hoogte wat aan te passen.


De 31mm dikke lange zijdes zijn aan de bovenzijde afgewerkt met een 1,5mm dikke aluminium strips wat goede bescherming bied maar er ook fraai en professioneel uitziet!


Alle 4 de buitenzijdes van de body zijn voorzien van een sterke Carbon PVC toplaag. Terwijl deze aan de binnenzijde wit zijn voor een ruimtelijk en optimaal speelgenot op het stabiele sterke speelveld van wel 15mm dik met harde kunststof toplaag. Dankzij de omhoog lopende hoeken kan de keeper steeds goed bij de bal.


Deze voetbaltafel weegt 58kg wat een mooi gewicht is voor een fanatieke ronde met 4 volwassenen en niet te zwaar dat de stangen te snel krom getrokken worden. De 16mm dikke metalen stangen lopen lekker soepel in kogellagers en zijn voorzien van fijn in de hand liggende houten handvaten. Alles zit met bouten/moeren vast (niets gegoten) zodat alles vervangbaar is. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. ... Dus een absolute aanrader! Op=Op!