Cornilleau Sport 500 Indoor Tafeltennistafel Blauw

Brand: Cornilleau
Product: COR.114100
€ 749.00
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 10 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Color: Blauw
Material: Aluminium
Shape: Rechthoek
Short description

De Cornilleau 500 Indoor Tafeltennistafel is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel club- als recreatieve tafeltennissers en is geïnspireerd op het elegante en robuuste ontwerp van buitentafels, terwijl hij een kwaliteit van rebound biedt die is aangepast aan het steekspel van doorgewinterde spelers. Zijn 22 mm dikke spaanplaatpanelen zijn bijzonder geschikt voor wie op zoek is naar een tafel met hoge prestaties.

Product details

De Cornilleau 500 Indoor Tafeltennistafel is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel club- als recreatieve tafeltennissers en is geïnspireerd op het elegante en robuuste ontwerp van buitentafels, terwijl hij een kwaliteit van rebound biedt die is aangepast aan het steekspel van doorgewinterde spelers. Zijn 22 mm dikke spaanplaatpanelen zijn bijzonder geschikt voor wie op zoek is naar een tafel met hoge prestaties.


Automatisch net met regelbare hoogte en spanning

Wees precies met de 500 Indoor. Wanneer u uw tafel uitklapt, schuiven de netposten automatisch uit. Kies de juiste speelhoogte met behulp van de rol aan de basis van het net. Pas vervolgens de spanning aan door eenvoudigweg aan de draad te trekken en deze met de sluiting te vergrendelen. Als je net is aangepast, ben je klaar om te spelen.


Eenvoudige instelling van de poten

De 500 Indoor tafel is uitgerust met een innovatief systeem waarmee de poten eenvoudig kunnen worden versteld. Draai gewoon aan de knop om de tafel zonder enige moeite waterpas te zetten. Het verstelmechanisme staat los van de poot en is niet direct in contact met de vloer. Eenvoudig en doeltreffend.

Opslag voor 6 ballen

De 500 Indoor tafel is uitgerust met opbergvakken voor ballen. Deze vakken bevinden zich aan beide zijden van de tafel, zodat je altijd ballen bij de hand hebt en een spel kunt beginnen wanneer je maar wilt.


Grote opbergvakken

In de twee opbergvakken van de 500 Indoor tafel passen telefoons, sleutels en andere accessoires die tijdens een spel in de weg kunnen zitten. Houd uw persoonlijke bezittingen licht en luchtig.


Clubachtige stuiterkwaliteit

Met zijn 22 mm dikke spaanplaatpanelen is de 500 Indoor tafel geschikt voor clubtafeltennis. Hij is ook geschikt voor veeleisende amateurs die zich thuis willen uitrusten.


Breed frame voor meer stabiliteit

Het brede, 50 mm hoge frame van de 500 Indoor zorgt ervoor dat het speeloppervlak stabieler en gelijkmatiger is. En dat jarenlang, dankzij het Aluzinc® dat het sterk en duurzaam maakt.


Uniek sluitsysteem

De 500 Indoor pingpongtafel heeft 16 vergrendelingspunten. In speel- of opslagpositie blijft hij perfect op zijn plaats. Dit gepatenteerde systeem biedt een ongeëvenaard veiligheidsniveau, ver boven de wettelijke vereisten. De 500 Indoor tafel is opvouwbaar en uitklapbaar met zijn gemakkelijk toegankelijke handvat en beschikt over een extra veiligheidsfunctie door vergrendeling op 65° als het handvat niet meer wordt vastgehouden wanneer de tafel is uitgeklapt.

Twee remmen

Zelfs op een schuine vloer blijft uw tafel op zijn plaats tijdens het spelen, maar ook wanneer hij wordt ingeklapt en opgeborgen. De twee remmen van de 500 Indoor-tafel zorgen ervoor dat deze bij activering op zijn plaats blijft.

Vier beschermende hoeken

Om de randen glad te strijken en eventuele stoten tegen de tafel te verzachten, is de 500 Indoor tafel voorzien van hoekbeschermers. Uw heupen zullen u dankbaar zijn dat u hebt gekozen voor een tafel met deze beschermingen.

De compacte tafel: minder ruimte, meer veiligheid

Het door Cornilleau ontworpen vouwsysteem COMPACT TECHNOLOGY® vermindert het risico op omvallen, voorkomt dat kinderen in de opbergstand tussen de bladen komen en vergemakkelijkt het openen en sluiten van uw tafel. Eenmaal opgevouwen heeft het het dubbele voordeel dat het weinig ruimte in beslag neemt en bedieningsfouten voorkomt.

Speciale dubbele wielen voor binnen

De dubbele wielen van de 500 Indoor tafel maken het gemakkelijk om zich te verplaatsen op verschillende indoor oppervlakken. Het materiaal en het ontwerp van de wielen voorkomen schade aan zachte vloeren zoals die in sporthallen.

Specificaties


- 22 mm spaanplaatpaneel
- 50 mm frame in Aluzinc® Indoor
- DSI vergrendeling (16 punten)
- Conisch voetjes 110-65 x 65 mm
- Verstelbaar 3D verstelpad diam.104 mm
- Inklapbaar net
- Net verstelbaar in spanning en hoogte
- Dubbele wielen van 30 x 150 mm
- 2 remmen
- Opbergruimte voorzien voor balletjes en bats
- Beschermende hoeken
- EN 14468 - KLASSE C
- FFTT competitie goedkeuring
- Gewicht van de tafel zonder verpakking 91 kg
- Gewicht van de tafel met verpakking 104 kg
- 3 jaar garantie
- Afmetingen tafel open 274 x 152 x 76 cm (exclusief net) (L x B x H)
- Afmetingen ingeklapte tafel 165 x 75,3 x 155,5 cm (L x B x H)