North Voetbaltafel Oxford

Brand: NORTH
Product: NORTH.5020.003
€ 449.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Short description

Ontdek het plezier van de North Oxford voetbaltafel! Met duurzame plastiek poppen, doorlopende massieve stangen (16 mm dia), en een solide gewicht van 80 kg, is deze tafel geschikt voor spelers van alle leeftijden. De witte kleur en handige stelvoeten maken het een stijlvolle en aanpasbare toevoeging aan elke speelruimte. Geniet van de competitie met scoretellers aan beide zijden, en profiteer van extra gemak met twee drankenhouders. De North Oxford voetbaltafel brengt plezier en entertainment naar een hoger niveau!

 
Product details

Ontdek het plezier van de North Oxford voetbaltafel, een meesterwerk in design en entertainment. Met de productnaam "Oxford" belichaamt deze tafel de perfecte combinatie van kwaliteit en speelplezier.

De Oxford voetbaltafel is uitgerust met duurzame plastiek poppen die zorgen voor soepele en nauwkeurige bewegingen tijdens het spel. De doorlopende massieve stangen met een diameter van 16 mm garanderen stabiliteit en een authentieke speelervaring.

Met een indrukwekkend gewicht van 80 kg is deze tafel geschikt voor zowel jong als oud, wat resulteert in urenlang vermaak voor het hele gezin. De toegevoegde stelvoeten bieden niet alleen stabiliteit, maar maken het ook mogelijk om de tafel aan te passen aan verschillende oppervlakken.

De witte kleur geeft de tafel een moderne uitstraling die moeiteloos in elke speelruimte past. Bovendien voegt de handige drankenhouder aan beide zijden van de tafel een extra laag van gemak toe, zodat je je favoriete drankjes binnen handbereik hebt tijdens spannende wedstrijden.

Met de scoretellers aan beide zijden van de tafel houd je eenvoudig de voortgang van het spel bij en blijf je op de hoogte van de competitie. Kortom, de North Oxford voetbaltafel is niet zomaar een spel; het is een investering in eindeloos plezier en vermaak voor vrienden en familie. Waar wacht je nog op? Breng de opwinding van het spel naar huis met de North Oxford voetbaltafel!

Afmeting Tafel: L 140 x B 73 x H 87 cm

Afmeting Speelveld: 118,5 x 68 cm