Top Table Airhockey/Pooltafel Twist 2in1 Grey/Black 5FT

Brand: TopTable
Product: TT.AC0033
€ 559.85
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

Als je niet kan kiezen tussen poolen en airhockey, beperkte ruimte hebt….en dit ook nog op een behoorlijke tafel wilt doen?

Product details

Top Table Airhockey/Pooltafel Twist 2in1 Grey/Black 5FT

Als je niet kan kiezen tussen poolen en airhockey, beperkte ruimte hebt….en dit ook nog op een behoorlijke tafel wilt doen? Dan is de TopTable Twist Wheels jouw Ultieme Multi functionele game-table!

Door enkel te kiezen welke zijde u neerklapt (en de poten aan de juiste kant te draaien) kunt u kiezen uit een potje poolen of een wedstrijdje airhockey.

Nu extra stoer met zwart speelveld en een sjiek grijs laken.

Compleet uniek is dat deze is geplaatst op een stevige stand met 4 zwenkwielen voorzien van rem, daardoor eenvoudig in de opbergstand aan de kant te rollen of in de juiste positie te plaatsen om neer te klappen.

Door zijn zwaar uitgevoerde body, met metalen hoeken, 2 stelvoeten (dus aan 1-zijde af te stellen), stevige standaard en poten staat hij goed stabiel met goede speeleigenschappen. Desondanks neemt hij door zijn compacte opberg stand weinig ruimte in en kunt u tevens alle accessoires mooi in de standaard opbergen.

Pool: goede “triangle” stootrubbers, een fraai grijs laken, uitgevoerd met droppockets

Airhockey: goed snel PVC speelveld, compleet met geïntegreerde goals, zeer krachtige blower (220v) met CGS-techniek (Cycloon-Generator-System, deze maakt een wervelwind voor optimale kracht en spreiding) wat garant staat voor veel Airhockey fun en de puck echt goed zweeft en razendsnel gaat, Dit speelplezier kan extra spannend worden gemaakt door "funpuck" (traingle) voor de spannende onverwachtse patronen! En de “Ghost puck” in te zetten (“ghost omdat deze zwarte puck op het zwarte speelveld lastig te volgen is en dus extra spannend maakt). manual score counters op de zijkanten en het 220v snoer kan handig in de body worden opgeborgen

TIP! U kunt deze tafel ook gebruiken met Tafeltennis bladen (TopTable TC0530-B), met de blauwe bladen compleet met netpost, badjes &balletjes heeft u dan gelijk een tafeltennis tafel en met de zwarte zijde boven een leuke hobbytafel, wel zo handig!

Maten:

  • Pool speelmaat:                      70x140cm
  • Airhockey speelmaat:            72x143cm
  • Speelklaar buitenmaat:               87x156,5x80cm (BxLxH)
  • Opbergmaat:                                36x93x186cm    (BxDxH)
  • Gewicht:                                        79kg