Top Table Lexor Pooltafel Imperator Competition Pro Black-Oak 9FT

Brand: TopTable
Product: TT.PC0263
€ 3,736.69 (Suggested retail price) € 3,249.00
In stock

Heeft u graag dat wij de tafel bij u installeren op het gelijkvloers? *

Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

Deze unieke Eye-Catcher uit de nieuwe LEXOR Wood-Collection is een ware lust voor het oog!

Product details

Deze unieke Eye-Catcher uit de nieuwe LEXOR Wood-Collection is een ware lust voor het oog!

Door zijn stijlvolle vormgeving en de prachtige combinatie van de vol lederen pockets met het zeer robuust Espresso-Vintage massief hout (met duidelijk voelbare structuur) en ruw leistenen diamonds in de banden.

Daarmee misstaat dit gracieuze wedstrijd model met zijn warme uitstraling en zijn strakke lijnen in geen enkel interieur . Uitgevoerd met 3-delige UFS A-klasse leisteen 25mm dik, banden en meubel zijn van massief hardhout, vol lederen pockets met stalen kern, precisie stelpoten op chromen schotels, wedstrijd laken en kleur naar keuze.

Lakenkleuren: Te Bespreken.

Specificaties:

9ft speelmaat: 127x254cm buitenmaat: 155x282cm gewicht: 520KG

 

Deze kwaliteits “Lexor” pooltafel is een top product samengesteld met de beste materialen, geproduceerd met de juiste zorg en leveren wij met een laagste prijs garantie op basis van prijs/kwaliteit verhouding voor de gehele Benelux.

Deze super pooltafel heeft een 3-delige leisteen van 25,4mm dik (net als alle wedstrijd tafels) en kan daardoor overal geplaatst worden, is uitgevoerd met Topspeed volprofiel K-66 profiel stootbanden en een kwaliteits wedstrijd laken in kleur naar keuze (9 verschillende kleuren).