TopTable Airhockey/Pooltafel Twist 2-1 Max

Brand: TopTable
Product: TT.AC0035-BW
€ 619.90
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Color: Zwart
Material: No
Lengte product in mm: 1910
Breedte product in mm: 1030
Hoogte product in mm: 820
Short description

Als je niet kan kiezen tussen poolen en airhockey, beperkte ruimte hebt….en dit ook nog op een behoorlijke tafel wilt doen? Dan is de TopTable Twist Max Wheels jouw Ultieme Multi functionele game-table!

Product details

Als je niet kan kiezen tussen poolen en airhockey, beperkte ruimte hebt….en dit ook nog op een behoorlijke tafel wilt doen? Dan is de TopTable Twist Max Wheels jouw Ultieme Multi functionele game-table!


Door enkel te kiezen welke zijde u neerklapt (en de poten aan de juiste kant te draaien) kunt u kiezen uit een potje poolen of een wedstrijdje airhockey.


Compleet uniek is dat deze is geplaatst op een stevige stand met 4 zwenkwielen voorzien van rem, daardoor eenvoudig in de opbergstand aan de kant te rollen of in de juiste positie te plaatsen om neer te klappen.


Door zijn zwaar uitgevoerde body, met metalen hoeken, 2 stelvoeten (dus aan 1-zijde af te stellen), stevige standaard en poten staat hij goed stabiel met goede speeleigenschappen. Desondanks neemt hij door zijn compacte opberg stand weinig ruimte in en kunt u tevens alle accessoires mooi in de standaard opbergen.


Pool:
goede “triangle” stootrubbers, een net blauw laken en met wedstrijd maat poolballen 57,2mm!


Airhockey: goed snel PVC speelveld, compleet met geïntegreerde goals, uitgevoerd met een krachtige blower (220v) waarmee de puck echt goed zweeft en razendsnel gaat, manual score counters op de zijkanten en het 220v snoer kan handig in de body worden opgeborgen.


TIP!
U kunt deze tafel ook gebruiken met Tafeltennis bladen (TopTable TC0530-B), met de blauwe bladen compleet met netpost, badjes &balletjes heeft u dan gelijk een tafeltennis tafel en met de zwarte zijde boven een leuke hobbytafel, wel zo handig!

Afmetingen speelveld: L 176,10 cm x B 89,10 cm.