TopTable Foldy Carbon Airhockeytafel

Brand: TopTable
Product: TT.AC0055
€ 519.90
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

Wil je een goed potje Airhockey thuis maar ben je een beetje beperkt in de ruimte…? Dan is de TopTable Foldy jouw ultieme Airhockeytafel!

Product details

Wil je een goed potje Airhockey thuis maar ben je een beetje beperkt in de ruimte…? Dan is de TopTable Foldy jouw ultieme Airhockeytafel!

Met zijn eenvoudig volledig inklapbare poten, uitgevoerd met kunststof handdraai grepen voor het snel in en uit klappen en de aan 1 korte zijde geïntegreerde hardrubber wielen om hem eenvoudig weg te rijden, is deze tafel altijd snel en zeer eenvoudig goed compact op te bergen! Maar tevens de mogelijkheid voor extra bouten te plaatsen aan de binnenzijde voor een extra stevige plaatsing voor langer gebruik dan een avondje.

Door de goed en stevig uitgevoerde Carbon-look body en sterke poten staat hij goed stabiel. De Foldy heeft een snel wit PVC speelveld, krachtige 220v UGLS blower (maakt wervelwind voor optimale spreiding!) en ondanks de compacte opbergmaat toch een zeer  leuk uitnodigende speelmaat met een lengte van bijna 180cm. Wat garant staat voor veel Airhockey fun! Compleet met luxe elektronisch geïntegreerd score systeem (3 displays in de omranding en bedieningspaneel in de zij kap), waarmee u kunt spelen met diverse time-tracks en uitnodigende sounds. Tevens zitten er handmatig score counters op de omranding zodat u kunt kiezen. Ook deze zitten netjes verzonken in de omranding zodat er plaatsing van een (optioneel) Tafeltennis blad op mogelijk is.

Ook gebruiksvriendelijk met de centrale power switch welke zowel de blower als de elektrische scoreteller aangezet word en er totaal maar 1 stopcontact nodig is.