Voetbaltafel TopTable Competition Pro *** Formica/Metal Line Folding-Wood

Brand: TopTable
Product: TT.VC0212
€ 519.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

Deze zware voetbaltafel met 35mm dikke zijdes welke voorzien zijn van een metalen omranding is vervaardigd uit enkel hoogwaardige materialen. 

Product details

Deze handige inklapbare High-End Semi Professionele voetbaltafel gaat wel erg prettig met uw ruimte om. In een handomdraai neer te zetten of volledig en *compact in te klappen en aan de kant te zetten (zie voorbeeld foto 3). Met deze stoere warme Hout print Formica is dit absoluut een sieraad in de ruimte.


Er worden zowel “Handgreep bouten” als de “Reguliere bouten” mee geleverd zodat u kunt kiezen voor het gemak dat er geen gereedschap nodig is of dat u enkel het meegeleverde inbussleutel gebruikt bij het in/uit klappen. 


Deze zware voetbaltafel met 35mm dikke zijdes welke voorzien zijn van een metalen omranding is vervaardigd uit enkel hoogwaardige materialen. Zo zijn het kabinet en de poten van degelijk MDF en volledig van Formica aan de buitenzijde, maar ook de binnenzijde is van het kabinet is van sterk wit Formica. Deze poten hebben beschermende rubber sokken en zijn voorzien van nylon stelpoten. Alle buiten randen van het kabinet zijn bekleed met een dikke aluminium strip zodat deze tegen een stootje kan! Uiteraard zit alles in elkaar met hoogwaardig zwaar montage materiaal. De stevige massieve hardstalen stangen zijn hoogwaardig verchroomd en hebben een doorsnede van 16mm. Deze lopen soepel in de luxe kogellagers met metalen side-caps. Speelveld is van 15mm dik MDF met een hoogwaardige laminaat top laag en rondom voorzien van schuine zijdes/hoeken voor de juiste speeleigenschappen. Met zijn 70KG heeft hij een ideaal gewicht, zwaar genoeg voor een fanatieke wedstrijd met 4 man en niet te zwaar dat stangen krom getrokken worden als een bal een keer buiten bereik ligt. Vanzelfsprekend is het belangrijk om bij zo'n super voetbaltafel te spelen met goede wedstrijdballen, daarom word deze compleet geleverd met 2 Top-Speed table-soccer balls van TopTable, maximale grip, controle en snelheid!
Hiermee speelt TopTable weer prachtig in op de wens in de markt voor een “ruimte vriendelijke hufter proof" voetbaltafel voor een "vriendelijke" prijs! 
Zoals u van TopTable gewend bent zijn onderdelen vervangbaar voor vele jaren speelgenot!


Specificaties:
•     Maten:  75 x 141,5 x 88cm (B*L*H)
•    verpakkingsmaat: 145x75x19
•    gewicht: 70KG
•    lange zijdes zijn 35mm dik
•    poten en kabinet van hoogwaardig MDF en voorzien van sterk Formica
•    poten zijn voorzien van rubbervoet met nylon stelpoten
•    massief hardstalen verchroomde stangen 16mm
•    soepellopende kogellagers met metalen buitenkap
•    sterk 15mm dik MDF speelveld voorzien van hoogwaardige laminaat top
•    word geleverd met 2 goede TopTable wedstrijd balletjes