Berg Ultim Favorit Inground Trampoline 410 Zwart + Safety Net Comfort

Brand: Berg Toys
Product: BERG.32.23.64.40
€ 1,029.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

Berg Ultim Favorit Inground Trampoline 410 Black + Safety Net Comfort

Met deze BERG Trampoline Ultim Favorit met Veiligheidsnet - Safetynet Comfort - InGround - 410 x 250 - Zwart ben je verzekerd van jarenlang speelplezier en een veilige trampoline.

Product details

Berg Ultim Favorit Inground Trampoline 410 Black + Safety Net Comfort

Met deze BERG Trampoline Ultim Favorit met Veiligheidsnet - Safetynet Comfort - InGround - 410 x 250 - Zwart ben je verzekerd van jarenlang speelplezier en een veilige trampoline. Je hebt de keuze uit een ronde, ovale of rechthoekige trampoline. Ook heb je de keuze uit een trampoline op poten of een ingegraven trampoline. Bij BERG willen we kinderen inspireren om meer buiten te spelen. Trampoline springen is leuk en een gezonde bezigheid. Met zoveel verschillende soorten en maten biedt BERG voor iedere tuin de geschikte trampoline. Met een BERG trampoline maak jij de vetste sprongen en ben je zeker de stoerste van de buurt!

 

De pluspunten van een BERG trampoline:

- Meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen van buitenspeelgoed
- Het gebruik van kindvriendelijke en hoogwaardige materialen
- Uitgebreid geteste trampolines om de veiligheid te kunnen garanderen
- Tot 13 jaar garantie op jouw BERG trampoline

 

De BERG Favorit garandeert jarenlang veilig plezier voor jong en oud.

De SoloSpring veren van deze veilige trampoline zorgen ervoor dat elke springer zonder moeite hoog kan springen. De veren zijn van binnen en van buiten met een roestbestendige zinklaag gegalvaniseerd. Een BERG Favorit gaat jaren mee door de uitstekende kwaliteit van het frame. Het frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat, wat zorgt voor een roestbestendige trampoline. Op het frame krijg je maar liefst 5 jaar garantie.

 

Een rechthoekige trampoline

Op een rechthoekige trampoline kan je over de hele lengte heerlijk springen. De sprongen die je maakt op een rechthoekige trampoline zijn beter controleerbaar. Daarom worden rechthoekige trampolines gebruikt binnen de Olympische topsport. Daarnaast past de trampoline door het rechthoekige formaat mooi in de tuin.

 

Een gedeeltelijk ingegraven trampoline (InGround)

Een ingegraven trampoline heeft een lage opstap, waardoor de trampoline makkelijk en veilig te betreden is. Een InGround trampoline is minder zichtbaar in de tuin dan een trampoline op poten.

 

Comfort veiligheidsnet

Een veiligheidsnet sluit de trampoline volledig af voor optimale veiligheid. Het Comfort veiligheidsnet is van goede kwaliteit en heeft een stijlvol ontwerp. Daarnaast is het net eenvoudig in elkaar te zetten én het heeft een zelfsluitende ingang, waardoor het net nóg veiliger is dan een net met rits.

 

Accessoires voor een ingegraven trampoline met net

Om jouw trampoline helemaal af te maken, kan je jouw trampoline uitbreiden met onze accessoires. Een veiligheidsnet sluit de trampoline volledig af voor optimale veiligheid. Bescherm jouw trampoline met de BERG afdekhoes.

Meet tijdens het trampoline springen al jouw sprongen, tricks, airtime en draaisnelheden met de BERG AirHive jump tracker. En met de BERG Basketball TwinHoop beleef je nog meer plezier tijdens het trampolinespringen! En om tijdens jouw tricks veilig te landen, heeft BERG ook verschillende Spotting matten.