Berg Ultim Pro Bouncer Regular Trampoline 500 + Safety Net Deluxe XL

Brand: Berg Toys
Product: BERG.32.55.95.30
€ 3,659.00 (Suggested retail price) € 2,927.20
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Diameter: 500 cm x 300 cm
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Geschikt vanaf: 6 jaar
Vorm: Rechthoekig
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Color: Print
Shape: Rechthoek
Short description

Berg Ultim Pro Bouncer Regular Trampoline 500 + Safety Net Deluxe XL

Met deze BERG Trampoline Ultim Pro Bouncer met Veiligheidsnet - Safetynet Deluxe XL - 500 x 300 cm ben je verzekerd van jarenlang speelplezier en een veilige trampoline.

Product details

Berg Ultim Pro Bouncer Regular Trampoline 500 + Safety Net Deluxe XL

Met deze BERG Trampoline Ultim Pro Bouncer met Veiligheidsnet - Safetynet Deluxe XL - 500 x 300 cm ben je verzekerd van jarenlang speelplezier en een veilige trampoline. Je hebt de keuze uit een ronde, ovale of rechthoekige trampoline. Ook heb je de keuze uit een trampoline op poten of een ingegraven trampoline. Bij BERG willen we kinderen inspireren om meer buiten te spelen. Trampoline springen is leuk en een gezonde bezigheid. Met zoveel verschillende soorten en maten biedt BERG voor iedere tuin de geschikte trampoline. Met een BERG trampoline maak jij de vetste sprongen en ben je zeker de stoerste van de buurt!

 

De pluspunten van een BERG trampoline:

- Meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen van buitenspeelgoed
- Het gebruik van kindvriendelijke en hoogwaardige materialen
- Uitgebreid geteste trampolines om de veiligheid te kunnen garanderen
- Tot 13 jaar garantie op jouw BERG trampoline

 

Voor de echte ervaren jumpers heeft BERG de Pro Bouncer trampoline ontwikkeld.

Met het Airflow Pro springdoek en de Twinspring Pro veren spring jij het hoogst! AirFlow Pro, ons nieuwste springdoek, laat maar liefst 150% meer lucht door dan een standaard springdoek! TwinSpring Pro veren zijn veel grotere, langere, dikkere veren die een veel lagere veerconstante heeft, wat er voor zorgt dat de pro's nog hoger kunnen springen. Doordat de springmat dieper inzakt en deze trampoline minder “fel” is, is de Pro Bouncer de ultieme trampoline voor professionele jumpers. De coole multitone graphics op de padding, het springdoek, het Safety Net Deluxe XL en het frame maken deze trampoline helemaal compleet. De Pro Bouncer gaat jaren mee door de uitstekende kwaliteit. Op het frame krijg je maar liefst 10 jaar garantie.

 

Een rechthoekige trampoline

Op een rechthoekige trampoline kan je over de hele lengte heerlijk springen. De sprongen die je maakt op een rechthoekige trampoline zijn beter controleerbaar. Daarom worden rechthoekige trampolines gebruikt binnen de Olympische topsport. Daarnaast past de trampoline door het rechthoekige formaat mooi in de tuin.

 

Een trampoline op poten (Regular)

Wanneer je liever geen gat graaft in je tuin, is een trampoline op poten een goede keuze. Een trampoline op poten is eenvoudig te installeren en te verplaatsen. Daarnaast is een trampoline op poten goed zichtbaar in je tuin.

 

Deluxe XL veiligheidsnet

Een veiligheidsnet sluit de trampoline volledig af voor optimale veiligheid. Het Deluxe XL veiligheidsnet is van zeer hoge kwaliteit netmateriaal. Het net is 22% hoger en veiliger dan een Deluxe net. Vanwege de hoge opening is het betreden van de trampoline gemakkelijker. De stevige gebogen palen zorgen voor extra veiligheid. Het Deluxe XL net heeft een zelfsluitende ingang, waardoor het net nóg veiliger is dan een net met rits.

 

Accessoires voor een ingegraven trampoline met net

Om jouw trampoline helemaal af te maken, kan je jouw trampoline uitbreiden met onze accessoires. Een veiligheidsnet sluit de trampoline volledig af voor optimale veiligheid. Bescherm jouw trampoline met de BERG afdekhoes.

Meet tijdens het trampoline springen al jouw sprongen, tricks, airtime en draaisnelheden met de BERG AirHive jump tracker. En met de BERG Basketball TwinHoop beleef je nog meer plezier tijdens het trampolinespringen! En om tijdens jouw tricks veilig te landen, heeft BERG ook verschillende Spotting matten.