Deur Gym Adidas

Brand: Buffalo
Product: BUF.7203.210
€ 69.90
Have question? Contact us!
Specification
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

Met behulp van een tegenwicht systeem om zich vast te zetten, stelt de Adidas Door Gym de gebruiker in staat om een indrukwekkende reeks van zeer effectieve boven- en onderlichaam oefeningen te doen.


- Train al je spieren simpel aan je eigen deur!
- 4 grip opties
- Tegenwicht systeem voor stabiliteit van de gym
- Afmeting 98 x 45,6 x 27 cm
- Maximaal gebruikersgewicht 110 kg.

Product details

Met behulp van een tegenwicht systeem om zich vast te zetten, stelt de Adidas Door Gym de gebruiker in staat om een indrukwekkende reeks van zeer effectieve boven- en onderlichaam oefeningen te doen. Je gebruikt alleen je lichaamsgewicht als weerstand. Met vier grip opties (nauwe grip, breed, omgekeerd en hamer grip) biedt de Door Gym een alternatief voor, of een aanvulling op, je krachttraining. Dankzij deze grepen kan je de complexe groep van spieren in de schouders en armen, bovenrug en romp op de juiste manier uitvoeren en uitdagen.


Het opheffen van uw eigen lichaamsgewicht is altijd beschouwd als een van de beste indicatoren van persoonlijke kracht. Door simpelweg te hangen aan de Door Gym, verbeter je je grijpkracht en het isometrische vermogen in de schouders en bovenrug. De extra beweging van het onderlichaam zal de buikspieren en core stabilisatoren versterken.