Verschil Berg Comfort en Berg Deluxe veiligheidsnet

10.02.2021 #News

Bij Berg heb je de keuzen tussen 2 verschillende netten namelijk het Berg Comfort Veiligheidsnet en het Berg Deluxe Veiligheidsnet. De beide netten geven een goede bescherming tijdens het springen maar er zit wel wat verschil tussen de beiden.

De 2 grote verschillen zijn het materiaal waarvan het net is gemaakt en de ring die bovenin het net zit. Bij een Berg Comfort veiligheidsnet heb je een standaard gewoven net en bij een Berg Deluxe veiligheidsnet krijg je het premium materiaal van netmateriaal. Dit is ook iets meer UV bestand. Bij een BERG Comfort veiligheidsnet maak je het net bovenaan vast met 8 elastieken aan de palen en bij een BERG Deluxe veiligheidsnet maak je het net bovenaan vast met een ring die door de 8 palen gaat. Hierdoor gaat een BERG Deluxe veiligheidsnet langer strak opgespannen blijven en daardoor strakker ogen gedurende de jaren.

Ook zijn de palen van een BERG Deluxe veiligheidsnet voorzien van een extra poedercoat en zijn deze gebogen terwijl deze bij een BERG Comfort veiligheidsnet recht zijn.

Verschil tussen Comfort en Deluxe Veiligheidsnet
 
BERG Comfort Veiligheidsnet
BERG Deluxe Veiligheidsnet
image admin

NET: PE (standaard kwaliteit)

NET: PET (premium kwaliteit, meer UV bestand)

Rechte metalen palen

Gebogen metalen palen met poedercoating

Bovenaan met elastieken

Bovenaan met ring voor extra spanning

Heb je het nieuwe BERG Deluxe XL veiligheidsnet al ontdekt?

Dit nieuwe veiligheidsnet van BERG is speciaal ontworpen voor de trampolines met het airflow springdoek en de twinspring veren. Doordat de trampolines zo soepel springen en je extra hoog kan springen met deze 2 technologieën heeft BERG een veiligheidsnet ontwikkeld dat 40 cm hoger is dan het normale BERG Deluxe veiligheidsnet waardoor het 220 cm boven de beschermrand uitkomt.