Cornilleau Sport 300 Indoor Tafeltennistafel Blauw

Marque : Cornilleau
Produit : COR.110101
€ 569.00
En stock
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

De ping spirit

De 300 Indoor tafel combineert de uitstekende stuiterkwaliteit van spaanplaatbladen met de robuustheid geïnspireerd op outdoor tafels. Hij is ideaal voor wie regelmatig wil tafeltennissen en is met zijn ergonomie en optimale veiligheidsniveau geschikt voor alle spelersprofielen.

Détails du produit

De ping spirit

De 300 Indoor tafel combineert de uitstekende stuiterkwaliteit van spaanplaatbladen met de robuustheid geïnspireerd op outdoor tafels. Hij is ideaal voor wie regelmatig wil tafeltennissen en is met zijn ergonomie en optimale veiligheidsniveau geschikt voor alle spelersprofielen.


Opvouwbaar en regelbare netspanning

Nadat u uw tafel hebt uitgeklapt, hoeft u alleen de netpalen uit te klappen om ervoor te zorgen dat ze op hun plaats zitten. Met een eenvoudig gebaar zorgt u er vervolgens voor dat het net van uw pingpongtafel perfect strak staat. Schoon en precies, blijft het na verloop van tijd goed afgesteld.

Eenvoudige instelling van de poten

De 300 Indoor tafel is uitgerust met een innovatief systeem waarmee de poten eenvoudig kunnen worden versteld. Draai gewoon aan de knop om de tafel zonder enige moeite waterpas te zetten. Het verstelmechanisme staat los van de poot en is niet direct in contact met de vloer. Eenvoudig en doeltreffend.


Balopslag

De 300 Indoor is uitgerust met balopslag. Deze vakken bevinden zich aan beide zijden van de tafel, zodat u altijd ballen bij de hand hebt en een spel kunt beginnen wanneer u maar wilt.

Uitstekende stuiterkwaliteit

De 18 mm dikke spaanplaatpanelen van de 300 Indoor tafel zorgen voor een uitstekend speelgevoel, waardoor serieuze tafeltennistraining mogelijk is.


Breed frame voor betere stabiliteit

Het brede 50 mm hoge frame van de 300 Indoor zorgt ervoor dat het speeloppervlak stabieler en gelijkmatiger is. En dat jarenlang, dankzij het Aluzinc® dat het sterk en duurzaam maakt.


Een uniek sluitsysteem


De pingpongtafel 300 Indoor heeft 16 vergrendelingspunten. In speel- of opbergpositie blijft hij perfect op zijn plaats. Dit gepatenteerde systeem biedt een ongeëvenaard veiligheidsniveau, ver boven de wettelijke vereisten. De 300 Indoor tafel is opvouwbaar en uitklapbaar met zijn gemakkelijk toegankelijke handvat en beschikt over een extra veiligheidsfunctie door vergrendeling op 65° als het handvat niet meer wordt vastgehouden wanneer de tafel is uitgeklapt.


Twee remmen

Zelfs op een schuine vloer blijft uw tafel op zijn plaats tijdens het spelen, maar ook wanneer hij wordt ingeklapt en opgeborgen. De twee remmen van de 300 Indoor-tafel zorgen ervoor dat deze bij activering op zijn plaats blijft.

Vier beschermende hoeken

Om de randen glad te strijken en eventuele stoten tegen de tafel te verzachten, is de 300 Indoor tafel voorzien van hoekbeschermers. Uw heupen zullen u dankbaar zijn dat u voor een tafel met deze beschermingen hebt gekozen.


De compacte tafel: minder ruimte, meer veiligheid

Het door Cornilleau ontworpen vouwsysteem COMPACT TECHNOLOGY® vermindert het risico op omvallen, voorkomt dat kinderen in de opbergstand tussen de bladen komen en vergemakkelijkt het openen en sluiten van uw tafel. Eenmaal opgevouwen heeft het het dubbele voordeel dat het weinig ruimte in beslag neemt en bedieningsfouten voorkomt.

Speciale dubbele wielen voor binnen

De dubbele wielen van de 300 Indoor tafel maken het gemakkelijk om zich te verplaatsen op verschillende indoor oppervlakken. Het materiaal en het ontwerp van de wielen zorgen ervoor dat er geen risico is op beschadiging van zachte vloeren zoals die in sporthallen.

Specificaties

- 18 mm spaanplaatpaneel
- 50 mm frame in Aluzinc® Indoor
- DSI vergrendeling (16 punten)
- Rechte voet diam. 38 mm
- Verstelbaar 3D verstelpad diam.104 mm
- Opvouwbaar net
- Net verstelbaar in spanning en hoogte
- Dubbele wielen van 30 x 150 mm
- Opbergruimte voorzien voor balletjes en bats
- Beschermingshoeken
- EN 14468 - KLASSE C
- FFTT competitie goedkeuring
- Gewicht van de tafel zonder verpakking 77 kg
- Gewicht van de tafel met verpakking 89 kg
- 3 jaar garantie
- Afmetingen tafel open 274 x 152 x 76 cm (exclusief net) (L x B x H)
- Afmetingen ingeklapte tafel 165 x 75,3 x 155,5 cm (L x B x H)