Garlando Special Champion Wedstrijdtafel

Marque : Garlando
Produit : GAR.20180
€ 1,189.00
En stock
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Short description

- Tafel speciaal voor rolstoelgebruikers
- Gegoten poppen = onverwoestbaar
- Prachtig kleurcontrast zwart/grijs
- Speelveld uit glas
- Telescopische stangen met een dia van 16 mm
- 25 mm wanddikte
- Garlando staat garant voor kwaliteit
- Inclusief 10 balletjes.

Détails du produit

De Garlando Special Champion voetbaltafel is zoals de naam reeds zelf zegt speciaal.


Dit doordat de tafel speciaal ontworpen is voor rolstoelgebruikers. Deze tafel is voorzien van een lang kabinet zodat er 2 rolstoelen of gewone stoelen naast elkaar kunnen staan.


De scoretellers en baluitworp zijn zo geplaatst dat deze makkelijk kunnen bediend worden.


Deze tafel is ook voorzien van in de hoogte verstelbare poten. Dit door het bijgeleverde hulpstuk.

De Special Champion tafelvoetbal tafel is uitgerust met prachtige grijs en zwarte wanden met een dikte van 25 mm. De speelplaat is uit gezandstraald glas wat voor het betere baleffect zorgt.


De telescopische stangen hebben een doorsnede van 16 mm en zijn behandeld tegen het roesten. Men heeft bewust gekozen voor telescopische stangen bij dit model om optimale veiligheid te garanderen. Bij de recreatieve voetbaltafels zal u bumpers aan het uiteinde van de stangen terugvinden die bestaan uit metalen veren. Bij deze professionele tafels bestaan de bumpers uit rubber voor een hoger comfort.


Ook de handvaten van deze tafel zijn speciaal. De grip is zodanig ingesteld dat u geen enkele bal meer laat voorbij gaan.


De poppen zijn gegoten zodat deze onverwoestbaar zijn.


Doordat deze tafels ITSF (International Table Soccer Federation) goedgekeurd zijn, stralen zij reeds de kwaliteit uit. Elke tafel in de champion reeks is ook voorzien van het ITSF logo.


Bij de Special Champion tafel krijgt u er steeds 10 speed balletjes bijgeleverd.Deze tafel is bijna volledig gemonteerd. Enkel de poppen, stangen en poten dient u nog te monteren. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u doen. Contacteer onze klantendienst indien u hierover meer informatie wenst.