TopTable Airhockey/Pooltafel Twist 2-1 Junior

Marque : TopTable
Produit : TT.AC0029
€ 399.85
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Couleur: Zwart
Matériel: Non
Lengte product in mm: 800
Breedte product in mm: 1550
Hoogte product in mm: 790
Short description

Wil je een goed potje Airhockey en Pool thuis maar ben je beperkt in de ruimte…? Dan is de TopTable Twist  jouw ultieme Game-tafel!

Détails du produit

Wil je een goed potje Airhockey en Pool thuis maar ben je beperkt in de ruimte…? Dan is de TopTable Twist  jouw ultieme Game-tafel!

Met een zeer stabiel en eenvoudig draaisysteem "Twist"  je zo van Pooltafel naar Airhockeytafel of andersom. Uitgevoerd met 4 stelpoten voor het juiste stelwerk. Kopse kanten zijn voorzien van handige opbergsystemen, een zijde voor de Pooltafel accessoires en andere zijde voor de Airhockey accessoires, zo heb je het lekker opgeborgen en toch bij de hand. Uiteraard is de Airhockeytafel voorzien van een krachtige blower zodat de puck rasendsnel heen en weer gaat. Ook de pooltafel blijft met zijn 52mm poolballen en leuke speelmaat een serieuze uitdaging. Kortom familie plezier verzekerd met deze all-rounder!

De TopTable Twist Junior is uitgevoerd in MDF met een sterke zwarte Carbon PVC gecombineerd met Zilver, corners zijn van sterk stootvast kunststof zodat hij tegen een stootje kan.