Alusport Trainingsdoel Opklapbaar TRI1680V (1,60 x 1,00 x 0,61 / 0,80)

Brand: Alusport
Product: ALUS.TRI1680V
€ 700.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

Opklapbare trainingsdoelen, kan het nog gemakkelijker ?

Product details

Onze opklapbare trainingsdoelen zijn volledig gelast, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en staan garant voor jarenlang oefenplezier. Het grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoelframe zodat u een stevig geheel krijgt. De profielen zijn speciaal verstevigd om doorbuiging te voorkomen en hebben een glijgoot aan de achterzijde om het net met nethaken weg te werken.


In een handomdraai kunt u dit trainingsdoel opklappen en wegzetten. Het vernuft zit hem in de combinatie van op maat gemaakte scharnieren, gecombineerd met gasveersystemen. U kunt het vergelijken met het openen van een kofferdeksel. Bij het openen van het frame duwen de gasveren het doel gecontroleerd open, waarna deze vervolgens automatisch vergrendeld worden als extra veiligheidsmaatregel Op eenzelfde manier zorgen de gasveren aan de netbeugels ervoor dat het net stevig opgespannen wordt.


De stevige scharnieren zijn speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd. De gasveersystemen zijn voorzien van een telescopische en stevige roestvrije behuizing, wat deze voetbaldoelen zeer geschikt maakt voor intensief trainingsgebruik


De nethaken zijn inbegrepen. De handleiding (Technische Fiche) vindt u op deze site.


Deze voetbaldoelen zijn uniek, ongeëvenaard in hun soort ! Ze combineren de sterkte van een trainingsdoel met een groot opberggemak na de training.

- Aluminium, volledig gelast, P-model
- Ovale profielen met geïntrigeerde gleuf voor nylon nethaken
- Profielen zijn extra verstevigd om doorbuiging te voorkomen
- Grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoelframe
- Nethaken inbegrepen
- Handleiding (Technische Fiche) op de site
- Boven en onder voorzien van gasveren
- Gasveren onderaan kunnen vergrendeld worden
- Voldoen aan de afmetingen van de KBVB en de KNVB
- Gepatenteerd
- Profiel: 80/83 mm