BERG Skelter Street-X Vibes

Brand: Berg Toys
Product: BERG.24.10.02.00
€ 385.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

BERG Skelter Street-X Vibes

Kies voor de BERG Street-X Vibes voor de vetste moves! Dit groene scheurmonster stuur je door met je lichaam te bewegen zonder balans te verliezen.

Product details

BERG Skelter Street-X Vibes

Kies voor de BERG Street-X Vibes voor de vetste moves! Dit groene scheurmonster stuur je door met je lichaam te bewegen zonder balans te verliezen. Dit is geïnspireerd op het meebewegen in de bochten bij motoren en race-auto’s. Daarnaast heeft de BERG Street-X luchtbanden waardoor je extra comfortabel rijdt. Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Geef je kind iets speciaals met deze unieke skelter.

Op zoek naar een totaal andere en coole skelter? Dan is de BERG Street-X zeker iets voor jou! Met dit unieke product stuur je niet door te bewegen met je armen of handen, maar door het bewegen van je hele lichaam. Deze beweging is geïnspireerd op de beweging die je maakt tijdens het sturen op een motor.

De BERG Street-X is uitgerust met het unieke BFR-systeem. Hiermee kan je gemakkelijk voor- en achteruit trappen en beschik je over een terugtraprem. Van voor naar achteruit trappen kan in één beweging. Dit zorgt voor maximale veiligheid.

Ervaar een unieke manier van sturen door het bewegen van je hele lichaam. Deze beweging geeft je het gevoel alsof je op een motor rijdt. Hoe sneller je rijdt, hoe fijner het voelt.

De BERG Street-X is uitgerust met speciale handbeschermers die voorkomen dat je gewond raakt aan de knokkels en handen als je per ongeluk iets raakt.