BERG Skelter XL X-Cross BFR

Brand: Berg Toys
Product: BERG.07.10.08.01
€ 765.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

BERG Skelter XL X-Cross BFR

Deze gave BERG X-Cross BFR Skelter is ontzettend stevig. Met de mooie sterke vijf-spaaks velgen en voor de met lucht gevulde banden, is een grote modderplas geen probleem.

Product details

BERG Skelter XL X-Cross BFR

Deze gave BERG X-Cross BFR Skelter is ontzettend stevig. Met de mooie sterke vijf-spaaks velgen en voor de met lucht gevulde banden, is een grote modderplas geen probleem. Een modderspetter extra hier en daar geeft niets, daar is deze skelter voor ontworpen. Doordat de wielen gelagerd zijn en de skelter licht trapt, raak je niet snel moe en kan je lang en veel avonturen beleven op je skelter!

 

BFR-systeem

De afkorting BFR staat voor Brake (rem), Freewheel (vrijlooop) en Reverse (achteruit rijden). Het BFR-systeem heeft verschillende voordelen. Zo kan je vooruit rijden en direct na stilstand met je skelter achteruit rijden. Dit gaat volledig automatisch, zonder dat je hoeft te schakelen. Door de terugtraprem kan je snel en hard remmen. Voor kinderen kan het lastig zijn om bij hoge snelheden of bij onverwachte gebeurtenissen de voeten gecontroleerd op de trappers te houden. Door de vrijloop stoppen de trappers met draaien zodra de bestuurder van de skelter stopt met trappen. Dit alles zorgt voor een veilige skelter waar kinderen en ouderen veel plezier aan kunnen beleven.

 

Verstelbare stoel

Door de verstelbare stoel kan je jarenlang genieten van je skelter. De stoel kan je in 6 verschillende posities plaatsen, waardoor je de ideale positie in kan nemen op de skelter.

 

Comfortabel rijden

BERG Skelters hebben verschillende eigenschappen waardoor je extra comfortabel kan rondrijden. Om te beginnen hebben de skelters vier luchtbanden. Luchtbanden zorgen voor meer grip op de weg en het zorgt dat je lekkerder rijdt. Luchtbanden geven daarnaast minder rolweerstand dan massieve banden waardoor je sneller kan rijden. De schommelas van de skelter zorgt dat alle vier de wielen altijd de grond raken, ook op oneffen terreinen. Door de dubbele kogelbesturing van de stuurinrichting kan er licht en soepel gestuurd worden en ben je erg wendbaar. De rollagers in de wielen zorgen dat er lekker lang gespeeld kan worden zonder dat je moe wordt