BERG Skelter XL X-ite BFR-3

Brand: Berg Toys
Product: BERG.07.20.17.00
€ 965.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

BERG Skelter XL X-ite BFR-3

De graphics van deze BERG Skelter X-ite BFR-3 zijn geïnspireerd op de cross motorfietsen en maken van de skelter een stoere verschijning. Voor de liefhebbers van stoere skelters heeft BERG de BERG X-ite ontwikkeld.

Product details

BERG Skelter XL X-ite BFR-3

De graphics van deze BERG Skelter X-ite BFR-3 zijn geïnspireerd op de cross motorfietsen en maken van de skelter een stoere verschijning. Voor de liefhebbers van stoere skelters heeft BERG de BERG X-ite ontwikkeld. Details als de extra gave sticker op het frame maken de skelter af.

 

BFR-3 systeem

De afkorting BFR staat voor Brake (rem), Freewheel (vrijlooop) en Reverse (achteruit rijden). Het BFR-systeem heeft verschillende voordelen. Zo kan je vooruit rijden en direct na stilstand met je skelter achteruit rijden. Dit gaat volledig automatisch, zonder dat je hoeft te schakelen. Door de terugtraprem kan je snel en hard remmen. Het BFR-3 systeem heeft 3 versnellingen. Deze maken het nog makkelijker om de skelter te gebruiken. Het helpt ook bij het behalen van hogere snelheden. Voor kinderen kan het lastig zijn om bij hoge snelheden of bij onverwachte gebeurtenissen de voeten gecontroleerd op de trappers te houden. Door de vrijloop stoppen de trappers met draaien zodra de bestuurder van de skelter stopt met trappen. Dit alles zorgt voor een veilige skelter waar kinderen en ouderen veel plezier aan kunnen beleven.

 

Verstelbare stoel

Door de verstelbare stoel kan je jarenlang genieten van je skelter. De stoel kan je in 6 verschillende posities plaatsen, waardoor je de ideale positie in kan nemen op de skelter.

 

Comfortabel rijden

BERG Skelters hebben verschillende eigenschappen waardoor je extra comfortabel kan rondrijden. Om te beginnen hebben de skelters vier luchtbanden. Luchtbanden zorgen voor meer grip op de weg en het zorgt dat je lekkerder rijdt. Luchtbanden geven daarnaast minder rolweerstand dan massieve banden waardoor je sneller kan rijden. De schommelas van de skelter zorgt dat alle vier de wielen altijd de grond raken, ook op oneffen terreinen. Door de dubbele kogelbesturing van de stuurinrichting kan er licht en soepel gestuurd worden en ben je erg wendbaar. De rollagers in de wielen zorgen dat er lekker lang gespeeld kan worden zonder dat je moe wordt.

 

Makkelijk in elkaar te zetten

De BERG Skelters zijn heel gemakkelijk te assembleren. De achterassen moeten links en rechts in de behuizing van de kettingkast worden geplaatst. Dit kan zonder de kettingkast te openen. De twee bouten aan beide kanten moeten vervolgens worden aangedraaid. Verschillende componenten zoals de stoel, de wielen en het stuur moeten nog worden bevestigd, en je bent al weer klaar! Het frame is ook zo ontworpen dat onderhoud op een later moment gemakkelijk gedaan kan worden. Zo is de kettingkast eenvoudig te openen en is de kettingspanner toegankelijk.