Cornilleau Hyphen Outdoor Pooltafel White / Black

Brand: Cornilleau
Product: COR.213130
€ 4,490.00
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen

Kleur Details *

Heeft u graag dat wij de pooltafel bij u ter plaatse installeren ? *

Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 5 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Geschikt vanaf: 3 jaar
Color: No
Material: No
Lengte product in mm: 2150
Breedte product in mm: 1200
Hoogte product in mm: 750-800
Short description

De Cornilleau Hyphen pooltafel is niet alleen een outdoor pooltafel maar ook een prachtige outdoor eettafel. De tafel heeft een ultrasterk outdoor biljartlaken en is gebouwd uit een sterk metalen frame met een epoxy lak.


Maak van jouw terras of eetkamer nu ook een echte eye-catcher met deze pooltafel.

Product details

De Cornilleau Hyphen outdoor pooltafel is een tafel die je mooi kan integreren in elke woning. Zowel binnen als buiten. Deze tafel is namelijk volledig weerbestendig en kan de meeste weersomstandigheden aan. Cornilleau is al jaren gekend voor zijn expertise in Tafeltennistafels en brengt nu deze luxe pooltafel op de markt. Het unieke aan deze pooltafel is dat je deze in no time kan omvormen naar een eettafel door het tafelblad (als optie bij te bestellen) te monteren. Deze tafel kan je personaliseren naar jouw persoonlijke voorkeur met de verschillende kleuren pockets.


Ultravlak en kwalitatief speelveld


Deze Cornilleau Hyphen pooltafel heeft een speelveld gemaakt uit leisteen (12 mm dikte) dat rust op een sterk kader. Hierdoor blijft het speelveld perfect vlak, ongeacht de weersomstandigheden. Je kan de tafel perfect waterpas zetten door de 4 stelpoten te regelen (5 cm stelhoogte) en onderaan het speelveld zit nog een stelsysteem om de laatste millimeter waterpas te stellen.


Het biljartlaken is speciaal ontwikkeld om een goed baleffect te garanderen. De kwalitatieve banden uit rubber zorgen ervoor dat de bal een goede rebound krijgt tijdens het spel.


Hoogwaardige materialen


Elegant en aangenaam om aan te raken, de speelmat is gemaakt van een rotbestendig, wasbaar materiaal dat bestand is tegen vlekken en schokken. De kwaliteit en weerstand staan garant voor plezier om onveranderlijk te spelen.

Het biljartlaken is speciaal ontwikkeld dat het in weer en wind kan buiten blijven staan. Ook is het makkelijk te reinigen.


Het kader is gemaakt uit staal met daarover een speciale epoxy lak waardoor het niet kan verbleken of schilferen door buiten te staan. Ook is het door de expoxy lak krasbestendig.


Makkelijk te verplaatsen


De tafel kan je nog makkelijk verplaatsen met 2 personen mocht je dat wensen. Doordat het speelveld gemaakt is uit één deel kan je de tafel nog verplaatsen. Mocht dit namelijk uit 3 delen zijn dan mag je deze niet verplaatsen omdat de naad dan kan loskomen tussen de stenen. Kortom, wil je de tafel in de zon zetten of toch liever op het terras of onder een boom dan is dat geen probleem.


Specificaties

- 7,2 ft L 215 cm x 120 cm x H 75 - 80 cm
- Gewicht: 112 kg
- Afmetingen speelveld: 190 cm x 95 cm
- Dikte speelveld: 12mm


Inhoud pakket

- 2 composiet outdoor keus van 145 cm
- 1 set poolballen
- 2 krijtjes
- 1 borstel
- Pool triangel
- 9Ball rack

Garantie van 5 jaar


Deze tafel heeft een garantietermijn van maar liefst 5 jaar. Heb je toch nog een onderdeel nodig na de garantieperiode? Dan is dat geen probleem. Je kan maar liefst 20 jaar lang na de productiedatum alle onderdelen nog bestellen.