Cornilleau Performance 500X Tafeltennistafel Zwart

Brand: Cornilleau
Product: COR.113400
€ 899.00
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 10 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Lengte (cm): 274
Breedte (cm): 167
Hoogte (cm): 76
Color: Zwart
Short description

SPEEL IN STIJL

Als de belichaming van Cornilleau's 'high performance'-spirit, nodigt de 500X uit om je te concentreren op wat belangrijk is: het spel. Zijn uitstekende rebound is ideaal voor rally's op hoog niveau en de verschillende functies zijn ontworpen om je te laten spelen  waar je maar wilt, in elke situatie. Zijn ergonomische poten, gedurfde lijnen en stevige zijkanten dragen bij aan zijn sterke persoonlijkheid.

Product details

Functies en ergonomie

Puntentellers

Wie zal de eerste zijn die elf punten behaalt en het spel wint? Nu kent iedereen de score - zonder plaats voor valsspelers! Als je ze liever niet gebruikt, bijvoorbeeld als je roterend tafeltennis speelt, klap je ze gewoon weg onder de tafel.

In hoogte en spanning verstelbaar automatisch net

Wees perfect met de 500X. Wanneer je je tafel uitklapt, komen de netpalen automatisch in positie. Kies de juiste hoogte voor je spel met de draaiknop aan de onderkant van het net. Pas vervolgens de spanning aan door simpelweg aan het touwtje te trekken en het met de gesp te blokkeren. Je net is perfect afgesteld en je bent helemaal klaar om te spelen.

Bal- en racketopslag

De 500X heeft een groot aantal opslagfuncties. Aan de zijkanten van de tafel kunt u uw rackets en ballen opbergen, uw zakken leegmaken en gebruik maken van de accessoirehouders, en zelfs een flesje achterlaten voor als u dorst krijgt. Elk detail is ontworpen voor maximaal comfort en eenvoud.

Uiterst eenvoudige verstelbare voeten

De 500X tafel is uitgerust met een innovatief systeem waardoor de poten gemakkelijk te verstellen zijn. Draai gewoon aan de draaiknop om uw tafel op het juiste niveau te zetten - geen inspanning vereist! De tafel hoeft niet te worden opgetild, omdat het mechanisme niet rechtstreeks aan de voet is bevestigd of in direct contact met de vloer staat. Simpel en effectief.

Speelervaring

Zeer goede rebound-kwaliteit

Met zijn 6 mm dikke speeloppervlak van harslaminaat biedt de 500X-tafel je een geweldige speelervaring. Hoe dikker het paneel, hoe beter de veerkracht. De rebound-kwaliteit van de 500X-tafel zal worden gewaardeerd door spelers van alle niveaus - van beginners tot degenen die het allerbeste verwachten.

Antireflectiecoating

Om aan de top van je spel te spelen, moet je ervoor zorgen dat je in de zon kunt spelen zonder verblind te worden. De MATTOP-afwerking absorbeert de intensiteit van de zonnestralen en vermindert hun schittering 10x in vergelijking met een ongecoate tafel. Het enige dat je verblindt, is de superieure kwaliteit van je forehand- en backhand-shots!

Draaivoetjes

Niet alle tuinen zijn perfect vlak, maar uw tafeltennistafel moet een vlak speeloppervlak hebben. Met zijn draaibare kussentjes aan de onderkant van de voeten past de 500X zich aan elk type vloer aan. Zet uw tafel neer waar u maar wilt, zonder de kwaliteit van uw spel in gevaar te brengen. Gazon, aarde, grind, zand - wat het terrein ook is, uw tafel weet hoe hij ermee om moet gaan!

Een breed frame om het paneel recht te houden

Het frame is de metalen structuur die het speeloppervlak ondersteunt. Hogere frames zorgen ervoor dat uw paneel langer plat blijft. Het 500X-frame is, net als dat van alle buitentafels van Cornilleau, gemaakt van aluzink, een corrosiebestendige legering van staal, aluminium en zink, bekend om zijn extreme stevigheid. Met een hoogte van 50 mm heeft de 500X tafel een breed frame voor een onberispelijke houvast.

Veiligheid en duurzaamheid

Ultra-duurzame materialen

Het tafelblad van massief laminaat is ontworpen om zelfs de zwaarste tests te doorstaan. Zware regen, sneeuw, extreme hitte - het blijft hetzelfde, ongeacht het weer. Het staat zelfs zijn mannetje als het ruw wordt behandeld - racketslagen en andere schokken zullen hun sporen niet achterlaten. Alle metalen die in de 500X-tafel worden gebruikt, hebben een anticorrosiecoating gekregen en zijn geselecteerd op hun weerstand. Het is geen toeval dat de 500X, net als al onze buitentafels, 10 jaar garantie heeft.

Een uniek sluitsysteem

De 500X-tafel heeft 16 vergrendelingspunten. Hij blijft perfect op zijn plaats, zowel in de speel- als opbergstand. Dit gepatenteerde systeem biedt een eersteklas veiligheid. De 500X is eenvoudig in en uit te klappen met zijn gemakkelijk toegankelijke handgreep en heeft een extra ingebouwde veiligheidsfunctie: hij blokkeert in een hoek van 65 graden als de handgreep niet langer wordt vastgehouden terwijl de tafel wordt uitgevouwen.

Een compacte tafel - minder bulk, meer veiligheid

Het door Cornilleau ontworpen COMPACT TECHNOLOGY®-vouwsysteem verkleint het risico dat de tafel uit balans raakt. Het voorkomt ook dat kinderen in de opbergstand tussen de panelen sluipen en maakt het openen en sluiten van uw tafel gemakkelijker. Eenmaal opgevouwen heeft het het dubbele voordeel dat het minder omvangrijk is dan een standaardtafel en gemakkelijker te hanteren is.

Twee remmen

Zelfs op een helling blijft je tafel staan ​​terwijl je speelt en opgevouwen in de opbergstand. Wanneer u de twee remmen op de 500X-tafel activeert, kunt u erop vertrouwen dat hij geen centimeter zal wijken.

Wendbaarheid

Extra grote dubbele wielen

 

 

Verplaats uw tafel waar u maar wilt en neem uw spel mee naar ongezien terrein. De extra grote dubbele wielen van Cornilleau-tafels bieden tal van voordelen. Ze overwinnen gemakkelijk obstakels, verplaatsen zich soepel over elk type terrein en zijn uitzonderlijk wendbaar, gemakkelijk te manoeuvreren en stabiel in bepaalde lastige situaties, zoals het omdraaien van een krappe hoek om de ideale plek voor het opzetten van uw tafel te bereiken.