Cornilleau Sport 200X Tafeltennistafel Blauw

Brand: Cornilleau
Product: COR.115101
€ 569.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

BETROUWBAARHEID MET VOLLEDIG GEMAK

De 200X tafel, gebaseerd op bewezen technologie, is ideaal voor wedstrijden tussen familieleden, vrienden of zelfs meer ervaren spelers. Zijn in hoogte verstelbare poten en krachtige remmen zorgen voor stabiliteit, zelfs in tuinen met oneffen ondergrond. En met zijn grote wielen is hij gemakkelijk te verplaatsen.

Product details

Functies en ergonomie

Intrekbaar en door spanning verstelbaar net

Zodra u uw tafel heeft geopend, vouwen de netpalen uit en vallen ze op hun plaats. Het is snel en gemakkelijk om te controleren of uw tafeltennisnet nog perfect aansluit. Scherp en nauwkeurig, het zal na verloop van tijd niet slap worden.

Bal- en racketopslag

De 200X heeft een aantal handige opslagfuncties. U kunt uw rackets en ballen aan de zijkanten van de tafel opbergen. Start een spel wanneer je maar wilt - je hoeft niet op zoek te gaan naar ballen.

Uiterst eenvoudige verstelbare voeten

De 200X tafel is uitgerust met een innovatief systeem waardoor de poten gemakkelijk te verstellen zijn. Draai gewoon aan de draaiknop om uw tafel op het juiste niveau te zetten - geen inspanning vereist! De tafel hoeft niet te worden opgetild, omdat het mechanisme niet rechtstreeks aan de voet is bevestigd of in direct contact met de vloer staat. Simpel en effectief.

Speelervaring

Goede rebound-kwaliteit:

Met zijn 5 mm dikke speeloppervlak van harslaminaat biedt de 200X-tafel je rebound-kwaliteit die perfect is voor dagelijks gebruik. Of je nu graag met vrienden of familie speelt, dit is een tafel die zowel geschikt is voor beginners als voor meer ervaren spelers.

Antireflectiecoating:

Om aan de top van je spel te spelen, moet je ervoor zorgen dat je in de zon kunt spelen zonder verblind te worden. De SOFTMAT-afwerking die op de 200X-tafel is aangebracht, vermindert de intensiteit van de zonnestralen drievoudig in vergelijking met een niet-gecoate tafel.

Draaivoetjes

Niet alle tuinen zijn perfect vlak, maar uw tafeltennistafel moet een vlak speeloppervlak hebben. Met zijn draaibare kussentjes aan de onderkant van de voeten past de 200X zich aan elk type vloer aan. Zet uw tafel neer waar u maar wilt, zonder de kwaliteit van uw spel in gevaar te brengen. Gazon, aarde, grind, zand - wat het terrein ook is, uw tafel weet hoe hij ermee om moet gaan!

Een breed frame om het paneel recht te houden

Het frame is de metalen structuur die het speeloppervlak ondersteunt. Hogere frames zorgen ervoor dat uw paneel langer plat blijft. Het 200X-frame is, net als dat van alle buitentafels van Cornilleau, gemaakt van aluzink, een corrosiebestendige legering van staal, aluminium en zink, bekend om zijn extreme stevigheid. Met een hoogte van 40 mm is het frame van de 200X tafel dik genoeg om een ​​stevige grip te garanderen.

Veiligheid en duurzaamheid

Ultra-duurzame materialen

Het tafelblad van massief laminaat is ontworpen om zelfs de zwaarste tests te doorstaan. Zware regen, sneeuw, extreme hitte - het blijft hetzelfde, ongeacht het weer. Het staat zelfs zijn mannetje als het ruw wordt behandeld - racketslagen en andere schokken zullen hun sporen niet achterlaten. Alle metalen die in de 200X-tafel worden gebruikt, hebben een anticorrosiecoating gekregen en zijn geselecteerd op hun weerstand. Het is geen toeval dat de 200X, net als al onze buitentafels, 10 jaar garantie heeft.

Een veilig sluitsysteem

De tafeltennistafel 200X heeft 8 vergrendelingspunten, conform de huidige normen. Dit systeem garandeert dat de panelen perfect horizontaal blijven in de speelpositie en perfect verticaal in de opslagpositie. Om het te activeren, drukt u eenvoudig op de knoppen aan de zijkanten van de tafel.

Een compacte tafel - minder bulk, meer veiligheid

Het door Cornilleau ontworpen COMPACT TECHNOLOGY®-vouwsysteem verkleint het risico dat de tafel uit balans raakt. Het voorkomt ook dat kinderen in de opbergstand tussen de panelen sluipen en maakt het openen en sluiten van uw tafel gemakkelijker. Eenmaal opgevouwen heeft het het dubbele voordeel dat het minder omvangrijk is dan een standaardtafel en gemakkelijker te hanteren is.

Twee remmen

Zelfs op een helling blijft je tafel staan ​​terwijl je speelt en opgevouwen in de opbergstand. Wanneer u de twee remmen op de 200X-tafel activeert, kunt u erop vertrouwen dat hij geen centimeter zal wijken.

Wendbaarheid

Extra grote dubbele wielen

Verplaats uw tafel waar u maar wilt en neem uw spel mee naar ongezien terrein. De extra grote dubbele wielen van Cornilleau-tafels bieden tal van voordelen. Ze overwinnen gemakkelijk obstakels, verplaatsen zich soepel over elk type terrein en zijn uitzonderlijk wendbaar, gemakkelijk te manoeuvreren en stabiel in bepaalde lastige situaties, zoals het omdraaien van een krappe hoek om de ideale plek voor het opzetten van uw tafel te bereiken.