Cornilleau Sport Pack Solo Tafeltennis Set

Brand: Cornilleau
Product: COR.432052
€ 23.95
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: 5,99
Short description

De Sport Pack Solo tafeltennisset is speciaal ontworpen voor beginners. Het pakket bestaat uit 1 hoes en 1 bat. De hoes heeft plaats voor 1 bat en 3 balletjes ( balletjes zijn niet inclusief in het pakket).


Inhoud:


- 1 x hoes waarin 1 bat en 3 balletjes passen
- 1 x standaard bat gelijkwaardig aan de sport 300

Product details

Tafeltennis is een individuele sport… dat je met andere mensen speelt! Maar de Cornilleau Sport Pack Solo Tafeltennisset is er om aan je autonome behoeften te voldoen. De Sport Pack Solo tafeltennisset is speciaal ontworpen voor beginners.


Het pakket bestaat uit 1 bat en 1 hoes

 

Slaat de passie toe: stijgt de tijd dat je tafeltennis speelt? Met zijn tweesterren afwerking met betere beplakking, zorgt de cornilleau sport 300 tafeltennis bat ervoor dat je iedereen kan imponeren met je volleys. Uw zelfzekerheid en verscheidenheid zal ervoor zorgen dat u bijna elke tegenspeler aankan. 


Het hout dat voor deze pallet is gebruikt is 5 mm dik. Voor deze bat is plywood/multiplex gebruikt. Hoe sterker dat de gebruikte houtsoort is, hoe sneller men kan reageren.


Op deze bat ligt een rubber van 1,8 mm. Hier geldt het principe hoe meer of hoe dikker de rubber hoe sneller het effect is.


Zoals u onderaan kan zien heeft deze tafeltennisbat van cornilleau 2 sterren gekregen door de ittf. De ittf geeft aan verschillende tafeltennisproducten een quotering door het gebruik van sterren, namelijk van 1 tot 6. Hoe meer sterren dat de bat krijgt hoe beter deze op professioneel niveau scoort.


De houtvezels van het handvat zijn loodrecht op elkaar georiënteerd. Hierdoor is de spin en de rebound precies afgewerkt.


Precisie en Spin


De 2-ster ITTF Rubber zorgt voor een goede spin.


Speed


De 1.8 mm dikke rubber zorgt voor een hoge snelheid.


Performance

De 5-lagen multiplex zorgen voor een optimale balcontrole.

Dikte Rubber 1.8 mm
Type 5 mm blade - 5 multiplex
Rubber ITTF 2-sterren
Snelheid 5
Spineffect 5
Controle

9

Greep Flared