Etan Classic Trampoline + Veiligheidsnet 250 cm

Brand: Etan
Product: ETAN.EC08COM
€ 229.00 (Suggested retail price) € 199.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Shape: Round
Short description

Plezier gergarandeerd! Inclusief veiligheidsnet. In zijn grote afmeting en super kwaliteit is dit het perfecte cadeau voor zowel jong als oud.

Product details

Deze reuze trampoline is niet enkel gemaakt voor kinderen: deze is fun gegarandeerd voor zowel jong als oud. Kinderen kunnen hun balans en coordinatie perfect onder de knie krijgen, terwijl het voor volwassen ideaal is om stress af te blazen en calorieën te verliezen. Met het safety net voldoet men aan de hoogste normen betreffende veiligheid. Op deze manier kan u zorgeloos springen.


Gegalvaniseerde stalen buizen zorgen ervoor dat uw trampoline niet roest. De veren zijn ook behandeld tegen roest. Het springdoek is gemaakt in Amerika en is 1 van de beste op dit moment ter wereld.


Een optie die wij ook zeker aanraden bij dit pakket is de ladder en de afdekhoes van Etan.


De afmeting van de beschermrand is: 340 x 30 mm


Deze trampoline wordt samen met het veiligheidsnet geleverd. Zo hebt u alles in huis voor een super fijne en veilige trampoline.


Etan staat tevens ook gekend voor zijn kwaliteitsvolle producten, met deze set hebt u de kans om kwalitatieve trampoline te kopen tegen een betaalbare prijs