Garlando G-2000 Evolution Doorlopende Stangen Voetbaltafel

Brand: Garlando
Product: GAR.20132
€ 983.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Short description

- Prachtig Evolution Design
- Gegoten poppen = onverwoestbaar
- Schuine MDF poten voor perfecte gewichtsverdeling
- Glazen speelveld
- Doorlopende stangen met een dia van 16 mm
- Wanddikte 25 mm
- Garlando staat garant voor kwaliteit
- Makkelijk verstelbaar in de hoogte door verstelbare poten
- inclusief 10 balletjes

Product details

De Garlando G-2000 Evolution voetbaltafel is het neusje van de zalm binnen de kwalitatieve evolution voetbaltafels van Garlando.


Deze tafel behoort tot de Evolution reeks van Garlando. Alle voetbaltafels in deze reeks zijn uitgevoerd met grijze en zwarte poppen. De wanden zijn zwart aan de buitenkant en grijs aan de binnenkant.


De G-2000 Evolution is een zeer stevige tafel. De tafel weegt 75 kg en rust op schuine geperste MDF poten voor een perfecte gewichtsverdeling. De poten zijn zeer snel verstelbaar in de hoogte door het bijgeleverde hulpstuk.


De stangen zijn doorlopend en hebben een diameter van 16 mm. Dit model is ook te verkrijgen met telescopische stangen. Indien u dit wenst hoeft u gewoon even onze klantendienst te contacteren.


De stangen lopen in nylon geleiders en worden begeleid door stalen kogellagers.


De wanden uit fiberboard hebben een dikte van maar liefts 25 mm.


De handvaten zijn allemaal voorzien van een speciale grip. Zo kan u een perfecte balcontrole behouden.


De poppen van deze tafel zijn gegoten waardoor deze niet breekbaar zijn. Het speelveld is van gelaagd gezandstraald glas. Dit in tegenstelling tot andere tafels waar het speelveld uit een laminering bestaat. Een glazen speelveld zorgt voor een betere balcontrole.


Bij deze tafel krijgt u er standaard 10 balletjes bijgeleverd. De tafel wordt bijna volledig gemonteerd geleverd. Het enige wat u nog hoeft te doen is de poppen, stangen en poten bevestigen.