North Pooltafel Gardone 7ft Zwart/Groen

Brand: NORTH
Product: NORTH.7090.153
€ 579.00
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Color: Zwart
Material: MDF
Lengte product in mm: 2130
Breedte product in mm: 1220
Hoogte product in mm: 790
Doelgroep: Volwassenen
Short description

De North Gardone pooltafel is de perfecte invulling voor jouw mancave, speelkamer of zolder. De tafel heeft een strak design en is voorzien van stelpoten waardoor je deze makkelijk waterpas kan zetten.

Het speelveld is gemaakt uit een 1-delig MDF blad wat ervoor zorgt dat je de tafel zelf makkelijk kan opbouwen en kan afstellen.

Door het gewicht van maar liefst 115 kg kan deze tafel zeker tegen een stootje en is deze dus ook geschikt voor bijvoorbeeld chambres d'hôtes.

Standaard ontvangt u ook alle accessoires om onmiddellijk te beginnen zoals 2 keus, 1 ballen set (16 genummerde ballen), 1 triangel, 2 krijtjes en een borstel om het laken te onderhouden.

De tafel heeft een afmeting van L 213 x B 122 x H 79 cm opgebouwd en het speelveld heeft een afmeting van L 186 x B 95 cm.

Product details

De North 7ft Gardone Pooltafel wordt standaard geleverd met alle accessoires zodat je onmiddelijk kan beginnnen. Deze tafel is voorzien van goede rubbers voor een geode rebound van de ballen en van een terugloopsysteem. Hierdoor hoef je niet steeds de ballen uit de pockets te halen maar komen deze naar een centraal punt waar alle ballen verzameld worden. De tafel heeft een afmeting van L 213 x B 122 x H 79 cm en het speelveld heeft een afmeting van L 186 x B 93 cm.


De North 7ft Gardone pooltafel heeft verstelbare poten zodat je de tafel waterpas kan zetten op elke ondergrond. De montage van de tafel neemt slecht een 20-tal minuten in beslag. Om de tafel te monteren dien je enkel de 4 poten in de tafel te schroeven en je kan beginnen.


In de verpakking zit er standaard een ballenset (pool), krijt, een borstel, een driehoek en 2 keus.