North Tabletop Pokertafel 10 Personen Groen

Brand: NORTH
Product: NORTH.5050.043
€ 149.00
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Shape: Oval
Short description

Ervaar spannende pokermomenten met de North Tabletop Pokertafel voor 10 Personen in opvallend groen. Uitgerust met speed cloth, 10 cupholders en een comfortabele kunstlederen band voor luxe speelcomfort. Afmetingen: L 184 cm x B 100 cm x H 82 cm. Voeg stijl toe aan uw pokerevenementen met deze ruime en elegante tafel.

Product details

De North Tabletop Pokertafel voor 10 personen in opvallend groen biedt een verfrissende optie voor uitgebreide pokermomenten. Deze Pokertop, ontwikkeld door North, is ontworpen om functionaliteit te combineren met esthetiek, waardoor het een ideale keuze is voor grotere groepen spelers.

Met zijn heldere groene speelveld, uitgerust met speed cloth, biedt deze tafel een stimulerende omgeving voor elk spel. De gladde textuur van het speed cloth zorgt voor naadloze kaartbewegingen, waardoor het spel vlot verloopt zonder onderbrekingen.

Geschikt voor maximaal 10 personen, voldoet deze tafel aan de eisen van grotere groepen, zoals bij toernooien of gezellige bijeenkomsten. De aanwezigheid van 10 cupholders maakt het gemakkelijk voor elke speler om hun drankjes binnen handbereik te houden, waardoor het speelveld vrij blijft van rommel.

De tafel is voorzien van een comfortabele kunstlederen band rondom, wat niet alleen bijdraagt aan het visuele aspect maar ook het comfort verhoogt, met name tijdens langere speelsessies. Met een opgebouwde afmeting van L 184 cm x B 100 cm x H 82 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor een grotere groep spelers zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

Het opklapbaar ontwerp en handige draagtas zorgen voor gemakkelijk transport en ruimtebesparing wanneer de tafel niet in gebruik is.

De North Tabletop Pokertafel 10 Personen in levendig groen vormt een perfect middelpunt voor elk pokerevenement, waarbij het comfort, de stijl en het functionele ontwerp samenkomen voor een verhoogde spelervaring.