Retro Voetbaltafel TopTable Winner

Brand: TopTable
Product: TT.VC0203
€ 468.95
In stock
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Short description

Prachtig zware "Retro" voetbaltafel met 16mm massieve stalen wedstrijd stangen, voorzien van originele hard houten spelers, welke soepel lopen in kogellagers met metalen schilden aan de buitenzijde en gevangen zitten met soepele veren en rubber bescherm plaatjes voor een optimale “authentieke wedstrijd”.

Product details

Prachtig zware "Retro" voetbaltafel met 16mm massieve stalen wedstrijd stangen, voorzien van originele hard houten spelers, welke soepel lopen in kogellagers met metalen schilden aan de buitenzijde en gevangen zitten met soepele veren en rubber bescherm plaatjes voor een optimale “authentieke wedstrijd”. Deze sterke voetbaltafel is voorzien van volledig metalen goals (aan de onderzijde voorzien van schuine rand om ze goed naar binnen werpen), bal terug loop naar speler zijde en luxe houten handvaten en scoretellers. Uiteraard ontbreekt de traditionele witte omranding niet om de bal in het spel te houden.


De 30mm dikke zijdes zijn omlijst met een zware rubber stootrand om beschadigingen te voorkomen. Staat zeer stabiel door de zware naar buiten scharende poten.