Top Table Pooltafel Lexor Rebel Wood 8FT

Brand: TopTable
Product: TT.PC0092
€ 2,418.99
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen

Heeft u graag dat wij de tafel bij u installeren op het gelijkvloers? *

Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

Top Table Pooltafel Lexor Rebel Wood 8FT

Product details

Top Table Pooltafel Lexor Rebel Wood 8FT

Uniek in West-Europa, de nieuwe Lexor Rebel!  Stoere hoogwaardige wedstrijd pooltafel met EPBF pockets in fraaie houtkleur en brushed steel sterke metaal delen (RVS kleur).

Super pooltafel met 25mm dikke 3-delige leisteen, zeer zwaar massief frame. 6 losse banden van massief hout bekleed met sterke formica en metalen stootrand. Alle 6 pockets zijn uitgevoerd met metalen pocket plates en goed passende molded  droppockets welke met verzonken inbusboutjes zitten gemonteerd (dus niet met spijkers die ballen kunnen beschadigen, zie insert), zijkappen lopen mooi dynamisch naar binnen met metalen hoeken. Het goed zwaar uitgevoerde frame met de 4 dikke poten staan garant voor een zeer stabiele tafel en erg fraai meubel om te zien.

Deze super pooltafel heeft een 3-delige leisteen van 25,4mm dik (net als alle wedstrijd tafels) en kan daardoor overal geplaatst worden, is uitgevoerd met Topspeed volprofiel K-66 profiel stootbanden en een kwaliteits wedstrijd laken in kleur naar keuze.

Samengesteld met de beste materialen, geproduceerd met de juiste zorg en leveren wij met een laagste prijs garantie op basis van prijs/kwaliteit verhouding voor de gehele Benelux.

Verkrijgbaar in 7ft, 8ft en 9ft:

7ft:

speelmaat: 100x200cm

buitenmaat: 128x228cm

8ft:

speelmaat: 112x224cm

buitenmaat: 140x252cm

9ft:

speelmaat: 127x254cm

buitenmaat: 155x282cm